"Mi s-a întâmplat că eram în mașină cu un băiat și ne-a observat poliția"
Doar "erai" in masina? Pana aici nu ai comis nici o ilegalitate, nu este ilegal sa fii intr-o masina.
Daca nu faceati nimic suspect si doar stationati, atunci tu nu ai ce sa patesti. Cel mult soferul poate fi amendat pentru stationare intr-un loc interzis, daca era oprit aiurea.
Daca faceati alte lucruri pe care le omiti, aia este alta poveste.
O sa vina amenda in cutia postala de ce crezi ca ti au luat datele? Ce varsta ai? Esti fată?
Am 24 de ani și da, sunt fata
Amenda pentru ce? Că nu pur și simplu stăteam într-o zona retrasa și vorbeam? Am precizat că nu făceam nicio ilegalitate.
Din cauza pandemiei de ce, si daca voi nu respectati legea masca nu ai sau ai avut? Poate ai scapat doar cu un avertisment din partea politiei va luat datele va introduce in baza lor de date si la a doua abatere numai scapi fara amenda, la ce ora va prins politia? Trebuie sa ai cu tine tot timpul in buletin dovada vaccinarii certificatul de vaccinat cu codul respectiv, daca va opreste politia tu si prietenul tau daca nu ai acele certificate descarcate pe telefon sau hîrtia oficiala care atestă ca te ai vaccinat data vaccinarii numele tau cnp adresa etc i ei amenda.
Eram stationati într-o zonă de câmp și jandarmilor li s-au părut suspect. Ne-au luat datele și ne-au întrebat dacă consumam droguri sau altele. Dar nu înțeleg de ce ne-au luat datele. Că de verificat le-au verificat. Asta era întrebarea.
Stati linistiti. Daca nu faceati nimic si nu s-au gasit asupra voastra substante intrzise sau - daca cel care nu conducea era minor - consumati bauturi alcoolice nu au ce sa faca. Pentru sanctionare trebuie sa aiba probe ridicate cu proces verbal.
Asa sunt jandarmii: se baga mai mult in seama.
Bună.
Era o zonă carantinata?
Dacă da, aveați nevoie de o declarație completată pentru deplasare?
Erau restricții în ceea ce privește orele de circulație? ( De exemplu - nu aveați voie să părăsiți domiciliu după ora 6, seară? )
Era necesară purtarea măștii de protecția, sau măcar dovada acesteia?
VMC întreabă: