| viopop54 a întrebat:

Nu stiu cati cred in vise si cati nu, insa mie visele imi transmit intotdeauna un mesaj. N-am visat niciodata pana acum sarpe. Se facea ca un sarpe nu prea lung, subtire si verde, imi statea pe cap ca o coroana si imi era prieten insa eu voiam sa scap de el pentru. ca imi era greata de el. Mai apoi, l-am vazut cum se lupta cu un altul mai scurt dar mai gros iar eu fugeam sa nu mai vina la mine primul sarpe. Nu stiu ce s-a intamplat cu sarpele pentru. ca brusc m-am pomenit in fata cu un barbat imbracat in niste haine f deschise la culoare cam cum se imbraca uneori fiul meu, iar in brate il aveam pe baiatul lui(si nepotelul meu) de doi anisori.si aici visul se sfarseste. Poate cineva sa-mi spuna la ce sa ma astept in conditiile in care, repet, mie visele mai deosebite mi-au transmis intotdeauna un mesaj? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| sweet2kitty1049 a răspuns:

Iti pot da simbolurile din visul tau:
-sarpele - daca il vezi in iarba inseamna noroc in dragoste, daca te musca vei reusi ceea ce iti propui, daca il omori e semn de nenorocire;
-barbatul-e semn bun caci sperantele ti se vor indeplini;
-copilul-dac sunt mai multi nu este semn bun, dac se naste un prunc inseamna moarte, daca plange e semn rau de boala in familie, daca il legeni nu-ti face mari sperante in legatura cu afacerea pe care o ai in curs, daca rade vei primi o veste care te va intrista, daca e in fasha inseamna sanatate si bucurie, daca se joaca e semn bun, ca situatia materiala se va imbunatatii.
Ti-am dat simbolurile in caz ca vei avea si alte vise asemanatoare... sper ca ti-am fost de ajutor...happy

4 răspunsuri:
| GEORGE a răspuns:

stiu ca daca visezi sarpe inseamna ca bate vantul. dar sa stii ca nu intotdeauna e adevarat.

| marpey16 a răspuns:

E doar o opinie- o teorie, deci nu te increde prea mult in ea. O sa iti spun direct povestea sintetizata: Barbatul acela se va lupta cu cineva pentru a proteja copilul. Si tu la fel. Poate o sa il lase la tine, ca sa fie in siguranta.

| Mishoo a răspuns:

Sarpele - tradare, situatie compromitatoare, neplaceri
copil in brtatele unui barbat - se va naste un baiat

| Puiu_3680 a răspuns:

E greu de spus pentru ca ai visat destule elemente. Asa i s-a intamplat si verisoarei mele de 19 ani iar de atunci imi spune ca e mult mai atenta la viata. In urmatoarele nopti cu siguranta vei mai visa pana vei ajunge sa iti dai seama ce se va intampla cu tine. Succes!