| DariaDrg a întrebat:

Bună ziua, pe se suite căutați zboruri? Daca ați putea va rog sa îmi explicați îndetaliat.
Ar fi sa fie primul zbor cu avionul în țară. Nu prea as dori prin agenti sau ceva de genul și de aceea va întreb pe cei experimentați sau care au habar.
Gen unde sa caut?
Cum sa caut?
Pe ce pagina?
Cum sa plătesc?
Cu cât timp înainte?
Să caut cum am auzit,, incognito,,?
De unde îmi iau apa sa beau? Am voie sa o am dinafara aeroportului?
As avea doar un bagaj, ghiozdanul. La alt zbor in alta dată și unul mai mare ( în cazul în care îmi cumpăr ceva, am dat un exemplu legat de bagajul mai mare )
De unde știu cum sa fac cu bagajele?
Dacă este doar ghiozdanul cu lucrurile mele, gen portofel ce fac?
Pot sa îmi iau online?
Cum plătesc?
Cum sa am biletul daca am online? Pot sa îl scot la imprimanta?

! Sa îmi explicați va rog ca și la cei neștiutori ca asa sunt!

Nu mai știu ce întrebări.

Va mulțumesc anticipat!

Va rog sa îmi răspundeți normal, chiar îmi doresc sa știu!

1 răspuns:
| FreddieM a răspuns:

Intri pe Skyscanner, https://www.skyscanner.net/, pui unde mergi si de unde pleci, și-ți da toate variantele. Alegi compania care o preferi si te trimit ei pe situl lor. Vor ieși niște chestii de completat, vei intelege singur cum sa faci. Plata o faci doar online. Biletul nu trebuie neapărat fotocopiat, digital e ok. Mai sunt și alte portaluri de căutare, dar eu pe asta îl folosesc.
Lichide nu poți trece de securitate, decât cat încap în punga de plastic care o iei de acolo, flacoane nu mai mari de 100 de grame fiecare, capacitatea totala a pungii e de cca 1 litru. Apa o iei din aeroport sau din avion. Poți lua mâncare, sendviciuri de exemplu, snaks, arahide, orice doresti.
Mergi din timp, ca sa nu te stresezi la controlul bagaje, apoi te relaxezi în aeroport. Mult succes și zbor plăcut.
Cheers