Stai linistita, lucrari se anuleaza foarte foarte rar, doar atunci cand asa-zisele semne sunt ceva evident. Profesorii corectori sunt constienti ca e foarte dificil ca cineva sa incerce sa fraudeze, mai ales ca lucrarile se corecteaza in alt judet. Pur si simplu vor trece cu vederea greselile tale.
Eu am si scrisul mai mic, inghesuit, aplecat... Nu este extrem de citet. Sper sa nu mi-o anuleze - as prefera in schimb sa depuncteze caligrafia!
Si nu mai am alte semne distinctive, doar nu ma ruinam cu buna stiinta...
Crezi ca o sa am norocul de a nu fi anulata? Ai idee ce pot face in cazul in care mi se intampla asta? Ar fi PE NEDREPT! Cu cine as putea vorbi?
Cate lucrari anulate ai vazut la viata ta? Eu, sincer sa-ti zic, nici macar una.
Nu trebuia sa vad... Asta nu exclude faptul ca au existat lucrari anulate.
Mai era unul mai demult pe aici care folosise instrumentele de manichiura ale matusii sale care avea SIDA si se temea sa nu fi luat si el. Chiar daca toti se chinuiau sa-i explice, zeci de oameni, el tot pe a lui o tinea. Pana la urma s-a dovedit ca era asa cum ziceam noi si era perfect sanatos. Pe el il inteleg pentru ca era o chestiune de viata si de moarte, dar pe tine nu. Nici macar copiii care au dat Evaluarea Nationala recent nu faceau asa. Si eu am dat BAC-ul, si eu am facut asa-zise semne din greseala, pentru ca asa eram eu obisnuit sa scriu si nu mi-a anulat nimeni nimic. Am incercuit numerele la exercitii, am subliniat, am taiat, am scris peste sau dedesubt, am facut si alte semne si nu mi-a anulat nimeni nimic. Pe langa asta, pentru ce mai stai cu grija acum? Mai poti sa rezolvi ceva. Ti-am spus deja ca nu-ti va anula nimeni nimic, iar tu tinand-o pe a ta, risti sa devii stresanta.
Depinde si in ce an ai dat tu bacul. Daca l-ai dat in 2010-2011, as intelege.
Sunt stresata pentru ca dintotdeauna acest examen a fost si este o importanta bariera. Si mai ales din cauza faptului ca presiunea regulilor prostesti din cadrul lui pun stapanire pe oameni (vorbesc de elevi chiar foarte buni), le prajesc mintile si ii fac sa devina suspiciosi, nesiguri, plini de negativism, demotivati. Probabil ai uitat ce inseamna emotiile scolaresti. Multumesc pentru raspuns, dar remarca aceea legata de stres mi s-a parut inutila. Daca te deranja raspunsul meu, il puteai ignora.
Am dat BAC-ul anul trecut si am fost si eu stresat din cauza semnelor mele si din cauza ca nu eram sigur ca o sa promovez la matematica, insa de aici pana la a deveni paranoic... In fine, hai sa incheiem discutia.
Buna! Imi pare rau sa iti spun dar, da se considera semn.Si eu azi am sustinut ultima proba la Bac si am fost informati sa nu scriem nimic deasupra propozitiilor pe care le-am taiat.Acum nu stiu poate ai noroc si sunt evaluatori mai indulgenti. Sper sa fie ca ar fi pacat sa ti se anuleze lucrarea.
Pai de exemplu eu nu am fost informata de acest lucru. Au specificat doar despre tipul de taietura, sa fie o linie orizontala. Bun, eu am facut asta, dar nu aveam loc, efectiv, sa scriu cuvantul, decat deasupra - pentru ca exista spatiu acolo. Daca ar anula-o, ar fi pe nedrept.
Pana la urma ti-a anulat? Sunt intr-o situație asemănătoare, am pus Greșelile tăiate cu o linie orizontala in paranteze.
Salut..Stai linistita am patit si eu la fel acum 2 anii..Am facut greselii, am taiat, am scris foarte urat, dar notele de la bac sunt cu mult crescute. Deci eu trebuia sa iau vreo 2-3 si am luat 6, 21. Nu am stiut aproape deloc plus ca am scris foarte urat am taiat aveam tot felul. Stai linistita o sa iei nota de trecere ori cat ai facut. Bafta