| Anooooonim12 a întrebat:

Buna ziua TPU! Am o mica problema legata de Instagram. Urmăresc multe pers la care nu știu de ce le urmăresc și vreau sa le dau unfollow,dar de care ori dau unfollow,nu îmi arata deloc ca le am dat,tot atâtea persoane îmi arata ca urmăresc, poate și mai multe. Am cautat și nu am pe nimeni conectat pe cont, ba chiar mi am și schimbat parola sa fiu sigura. Ce pot sa fac în privința asta?

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Esti sigur/a ca nu e o problema de la instgram? Poate dureaza pana se actualizeaza.

Apoi, sa stii ca numarul de persoane la care poti da unfollow este restrictionat.Valabil si pentru follow.

Daca vrei sa dai unfollow la 20-30 de conturi in cateva minute, platforma iti va bloca optiunea, crezand ca esti bot.Cel mai probabil asta s-a si intamplat, de aceea apesi degeaba pe butonul unfollow.

Nu mai stiu care e limita, trebuie sa cauti.Cred ca poti da unfollow la maxim 100 pe zi, dar nu in decurs de cateva ore.

| Skarr a răspuns:

Stiu cum e si eu am patit sa am oameni random care nu Ii cunosc la follow.
Si ma indoiesc ca au vandut unele persoane conturile.
Cred ca e ceva care da follow automat. Posibil o aplicatie third party care are acces la Instagram sa faca asta sau ceva daca nu chiar Instagram
Am avut britanici, Indieni, africani, nepalezi. De toate la follow...