| tyberyiu a întrebat:

Bunaa..vine verisoara mea in tara si trebuie sa-i cumpar un cadou oare ce cadou sa-i cumpar unei fete de 12 ani? va rog ajutati-ma. Funda:X

8 răspunsuri:
| piTiCcu a răspuns:

Ai putea sa ii faci chiar tu un colier, bratara etc sa ii daruiesti ceva din suflet, o sa iti aprecieze gestul nu cumparat.Parerea mea.winking

| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Un parfum
O bratara
O esarfa
Un animalut de casa
O carte
o cutie cu bomboane/ciocolată
o jucărie de pluş.
Un cd cu melodiile ei preferate

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Un colier dragut,o bratara, un ceas de mana, un tricou, o fotografie in rama cu voi 2, niste cd-uri cu muzica ei preferata, sau ii poti face chiar tu ceva gen bratarile prieteniei(dar sa ai si tu)
Funditabatting eyelashes o:3

| christianlaroka a răspuns:

O papusa uriasalaughing sau o rochie sau in general haine sau un parfum.e deja o mica domnisoara. Sau daca e mai copilaroasa, cerceteaza site-urile cu jucarii online.

| lăngătinemereu a răspuns:

Ai putea cumara ceva frumos dar sa fie si pe bani care ti poti permite poti sai cumeri o geata o bluza cum se poarta acum lasata pe umeri sau o bluza top niste sandale care au toc dar nici prea mare nici prea mic sau fara toc sau daca vreti sa va duceti la strand sau la mare cumparai costum de baie cercei poti comanda de la Corina a ta si faci comada si scrii numele ei exemplu Daniela a ta sau poti cumpara un lantisor de argint sau poti cumpara o jacheta pentru scola cand pleca ia sa aiba sau foloseste ceam mai scris haine genti pantofi sandale sau cercei dar care iti poti permite. Sper ca te-am ajutat

| WhiteSoul a răspuns:

Pai ...depinde de preferintele ei dar orice cadou venit din inima cu siguranta ii va placea

| WhiteSoul a răspuns:

Pai daca ii cumperi ceva... orice din inima sigur il v-a primi cu drag sau ceva facut de tine mie una asa ceva mi-ar placea sa primesc. Sper ca te-am ajutat. Succes la ales cadoul potrivit:*happy

| xVladutzikux a răspuns:

Ce le plac fetelor:
-rochii
-bijuteri
-haine
etc