Și eu am două prenume, iar când mi se fac rezervări la bilete de avion pentru delegații, niciodată nu mi le-au trecut pe amândouă. Și niciodată NU am avut vreun fel de problemă la aeroport.
Acele 400 lei sunt TP.
Chiar nu stii ca, daca faci o rezervare, pe urma trebuie sa te si legitimezi ca acelasi persoana?
Acum trebuie sa platesti pretul biletului normal, nu cu reducere.
Cum a scris si @suntserios, e posibil ca Wizzair sa iti permita sa modifici daca faci checkin-ul online - ceea ce e recomandat pentru ca daca il faci la aeroport o sa fie o taxa suplimentara.
Pe de alta parte, daca nu merge, nu cred ca e o problema atat de mare cu tot prenumele incat sa nu poti urca in avion. Ai introdus si alte date personale, CNP-ul, seria si nr buletinului, asa ca metode de identificare exista.
Biletele de avion se fac pe numele fiecaruia, nu-s ca biletele de autobuz sau tramvai, nu-s transmisibile si nici generale.
Pai, sigur ca ai avea probleme, nu vor lasa sa va urcati in avion, decat unul singur, ala de are numele complet!
Chiar nu glumesc!
Daca imi aduc bine aminte, cand am luat ultima data bilete la wizz, la momentul check in ului aveai posibilitatea sa modifici numele pasagerilor, abia dupa check in e mai complicat.
In orice caz, cel mai indicat ar fi sa suni la call centerul lor sa fii sigur... la aeroport nu stii peste cine dai
Ma poti ajuta cu un nr de telefon? am sunat la cel afisat pe site, plus de la aeroport mi-au dat inca doua nr insa nu raspunde nimeni, la nici un nr
Nu cunosc alte nr decat cele de pe site ul lor
Nu am mai calatorit cu Wizz, insa intotdeauna am facut rezervare pe internet si intotdeauna mi-am trecut numai primul prenume. Nu am avut niciodata probleme. Cred ca poti sta linistit.
Am sunat si la aeroport si ei imi tot repeta sa sun la companie, incerc de cand am facut rezervarea sa sun la cei de la wizz, am 3 nr de ale lor.Nu raspund la niciunul...cei de la aeroport ar trebuie sa stie daca imi permite imbarcarea sau nu, pana la urma nu depinde de companie, sau da?
Salut, pana la urma nu cred ca o sa iti faca nimeni nimic, nu iti mai face griji pe tema asta. Nici nu o sa remarce diferenta. Nu imi imaginez niciun scandal pe tema asta.
Multumesc frumos
stefanst2312 întreabă: