| Mada4ghn a întrebat:

Bunaaaaa:*. De curand este ziua unei prietene si si o face la o pizzerie. M am decis cu ce sa ma imbrac(un maieu verde pantaloni scurti negri si niste bascheti in carouri mai inalti), doar ca as vrea sa imi iau si o sapca rap (gen New Era) si nu stiu daca merge. P. S: dupa pizza mergem in parcbig grin

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

IN curand este ziua prietenei? Sau DE curand A FOST? Ca nu prea le ai cu limba romana.
Si, da. Sigur ca merge sapca la restul tinutei. O sa arati fix ca un maturator din parc. Sau ca un gunoier. Nimeni nu va sti ca, de fapt, e ziua prietenei tale.

| NoNameJunior a răspuns:

Buna! daca iti pui sapca o sa arati dragut.

| Bubble13 a răspuns:

Buna. eu cred ca ar merge super bine sapca rep. eu una le ador. si in plus vei atrage priviri si vei fi si la moda, pentru a ti veni cat mai bine ca sapca rap lasa-ti parul desfacut de preferinta indreptat ca placa si ceva mai ciufulit si vei arata super. funda?:X

| ana0metalhead a răspuns:

Am inteles ca anul asta nu mai este la moda asortatul decat la nunti sau petreceri. dar dupa cum zici tu ca te duci in parc merge orice culoare la sapca de ce nu?

| Mada4ghn explică:

Pai il las desfacut, dar am parul mediu si ondulat si sapca e neagra cu verde

| Biiancax a răspuns:

Poii tu cum iti lasi parul' il prinzii sau il lasi desfacut si plus de asta ce culoare e sapca ca sa vezii daca se asorteaza?

| Biiancax a răspuns:

Da eu zic ca ti se asorteaza daca e varde cu negru happy Distractie placuta big grin