Poti incerca pe site-uri pentru microjob-uri, nu castigi cine stie ce, dar daca incerci iti va iesi. Am facut cam 40$ intr-o saptamana de unul singur, dar dupa mult timp, deci nu e chiar rentabil.
Mai poti si din monetizare pe YouTube, dar daca esti la inceput e foarte greu. In orice caz, am dat exemple din lucruri care nu necesita forta fizica, dar necesita timp liber si creativitate/cunostinte IT si mai ales engleza, parerea mea.
O zi buna!
Dar am 12 ani si pe yt nimeni nu se uita la un cobil de 12 ani si pentru un minijobs am nevoie de 18 ani
Video-urile nu trebuiesc voce neaparat, exista numeroase video care sunt foarte celebre si nimeni nu si-a folosit vocea in ele.
Pentru microjobs de asemenea, nu ai nici o problema in a le face, dar daca vrei sa scoti profitul pe card, poti ruga un parinte. In cel mai rau caz, il poti transfera in PayPal si folosi pentru comenzi online, pe site-uri care dispun de aceasta optiune.
De aia am zis ca iti trebuie si ceva creativitate...
Ba da, poti! Alocatia de la scoala Mai asteapta pana cresti, ca nu ai destula forta/inteligenta in tine pentru a fii capabil de a munci! Eventual ii mai ajuti pe parintii tai/bunicii cu treburile, sa te dai bine pe langa ei ca poate iti dau ei bani Bafta!
Sunt metode.
daca nu sti nu raspunde