| mariaciu a întrebat:

Ca sa depun pe un site de pariuri imi trebuie un card bancar pe numele pe care l-am pus la inregistrare sau nu conteaza din care card fac depunerea? Ca e al unui prieten sau al meu.

Răspuns Câştigător
| MagicOneT a răspuns:

Nu are nicio relevanta cardul cu care depui bani, atat timp cat are bani pe el si nu este expirat / blocat, totul este in regula.

In acelasi timp, daca castigi si doresti sa scoti suma de bani, poti indica alt card pentru plata.

Bafta.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca conteaza, ca nu ti se aproba pariul, fiindca se poate considera cardul furat.
Contul se face pe numele corect, asa cum este inscris in buletin, cu data nasterii, adrsea corecta, CNP-ul si tot, ca atunci cand ai castigat, sa mergi cu buletinul sa-ti ridici castigul.
In orice caz, tu nu poti juca la pariuri ca nu ai 18 ani impliniti.
Iar daca faci un cont fals, risti sa castigi dar sa nu poti ridica niciodata castigul, pentru ca datele persoanale ale contului, nu corespund cu datele din buletinul tau.
De altfel este ILEGAL sa te inscrii la pariuri sau loterie, daca nu ai 18 ani impliniti.

| Alexuţ02 a răspuns:

Legat de pariuri, ai grija ca sunt unii care au facut cont, aveau 16, 17 ani spre exemplu, au cuplat cardul parintilor, au castigat pe site ceva sume iar apoi le-a fost blocat contul fiindca nu aveau 18 ani.