| Th3Unknown a întrebat:

Call Of Duty: Ghosts sau Battlefield 4 (pentru Xbox One).Ce alegeti si din ce motive?

12 răspunsuri:
| DeKoniec a răspuns:

Sunt un fan a seriei CoD. Dar ghost pare sa aiba niste mari motificari care mie unul nu imi vor prinde bine... Battlefiend 4 are grafica, control, poveste peste Ghost. Va fi din nou, aceiasi treaba, Cod vor face in 2 saptamani vanzari de 20 mil de exemplare. Battlefiend 4 va fi considerat un joc mult mai bun decat Ghost chiar daca nu va trece de 5 mil de exemplare vandute nici in 10 ani. Caci na' asta este traditia in jocuri video. In concluzie depinde ce vrei, momente memorabile iti ofera Cod, seria renumita pentru atat! ACTIUNE! dar si ce actiune... Iar daca vrei o poveste buna cu grafica de viitor ia-ti Battlefiend 4. Iti recomand MoH : Warfighter

| Th3Unknown explică (pentru DeKoniec):

Inca ceva, ce parere ai despre Xbox One?

| DeKoniec a răspuns (pentru Th3Unknown):

Nu stiu multe despre el. Am vazut conferinta in care s-a prezentat viitorul Ps4, nu Xbox One. Acasa am un Ps3 si Wii U, am avut xbox 360 dar la o luna dupa achizitionare l-am vandut, ma inebunise controlul, era ca dracu, il loc sa fiu atent la joc trebuia sa ma concentrez sa nu apas pe alte butoane, el fiind fragil, foarte usor si cu niste butoane de ziceai ca sunt facute din guma de mestecat. Si asta m-a facut sa renunt la ideea unui alt Xbox, iar cand am aflat ca va aparea Xbox one, m-a interesat doar cine il face. Surpriza! Aceiasi producatori, este clar! va fi la fel, doar cu mici modificari. Asa cum a spus si Martin ( cel care se ocupa de proiect ). Nu stiu... acum este alegerea ta. Pentru mine cea mai buna consola ramane Wii U, probabil si dupa lansarea Ps4 si Xbox One. Dar tot Pc ramane tatal lor laughing

Tu de ce preferi Xbox One in loc de Wii U sau Ps 3/4? big grin

Cred ca o sa cumpar Xbox One.Schimbarile sunt destul de mari, asa mi se pare, fata de PS.Dar totusi, diferentele tehnice nu o sa se prea cunoasca, deci cum ai spus, depinde de gusturile mele.Am avut PS si PS2.Am jucat si pe PS3, dar nu pe Xbox 360.Tocmai de aceea optez pentru Xbox One acum.Iar primul joc care il voi lua presupun ca va fi Battlefield 4...sau CoD: Ghosts. Gameplay-ul imi place mai mult la BF, dar si CoD.Ce vream sa te intreb e ca, Xbox One (care il cumpar eu) promoveaza Call of Duty, si ma gandeam daca eu iau Battlefield 4 sa nu mearga cu lag, sau mai greut.Ce parere ai?

Sa mearga cu lag? Nu are de ce. Xbox One nu este pentru un singur joc ( in cazul de fata Ghosts )

Plus ca am auzit ca Battlefield are un MP mult mai bine dezvoltat decat CoD.Iar cum Xbox One va avea niste avantaje in privinta Online-Multiplayer-Media, cred ca voi lua BF4.Tu nu mi-ai spus ce alegi, BF4 sau CoD:Ghosts?

Le voi cumpara pe amandoua dar aleg actiunea in primul rand, deci Cod. Grafica si povestea buna mi-am luat-o din toamna de la Medal of Honor :Warfighter.

Uite ce am aflat acum 5 minute laughing Xbox one va fi blocat regional. Adica nu te poti deplasa cu el prin toata lumeawinking Spre exemplu : Daca stai in B, cumperi XBox'ul din B, te poti juca cu el doar in B. Altfel nu merge... iti va da eroare, este "securizat" pe regiunea in care a fost vandut.

Regional, adica se refera la tara de unde l-ai cumparat presupun.Ei, nu e chiar asa o problema.Eu optez pentru Xbox One, dar mi-e frica ca nu cumva din cauza prea multor optiuni de divertisment pe care le ofera, printre care si kinect, sa nu manance prea mult, astfel jocurile sa fie neglijate si sa mearga prost.Asta e unul dintre motivele care m-ar face sa ma ma razgandesc.In schimb am jucat pe PS3 (nu al meu), Black Ops 2 si mergea sacadat..Imi e la fel frica sa nu patesc acelasi lucru cu PS4.

| An0NiM2014 a răspuns (pentru Th3Unknown):

De unde o sa cumperi xbox one? nu auzit ca xbox one va fi disponibil in 21 de tari? si ce crezi ca Romania este in acea lista? nu! xbox one are restrctii regionale citeste pe internet. si eu vreau sa cumpar unul dar daca romanaie, tara asta fara viitor pe care nimeni nu o baga in seama nu se afla printer cele 21 de tari...ce sa facem? Speranta moare ultima!

| javiga a răspuns:

Eu aleg Battlefield 4, pentru ca am jucat si battlefield 3 si mi-a lasat o impresie foarte buna despre acest shooter, din seria call of duty nu am jucat niciun joc, deci eu merg pe battlefield 4 pentru PC!