anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cat timp dureaza sa-ti iei carnetul? De cand depui actele si pana iti ridici permisul (presupunand ca-l iei din prima)

8 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Din cate stiu eu, s-a schimbat de curand, si acum il primesti in vreo 3 zile sau ceva de genul.
Numai bine, Shin.

| borsec a răspuns:

Cam in 10 zile de cand ai luat examenul, dar poti sa conduci chiar de adoua zi chiar daca nu ai fizic carnetul.

daniela
| daniela a răspuns:

Depinde cat timp iti ia sa faci cursul de conducere + maxim 10 zile din momentul in care ai luat examenul

| covexrobu a răspuns:

Depinde la cate zile saptamani te programeaza la examen. Eu cand am luat categoria b am fost programat la 5 saptamani adica atunci cand am implinit 18 ani am depus si am obtinut permisul la 18 ani 1 luna si 5 zile. luand din prima. Atunci cant ti se programeaza proba practica atunci este ziua la care sa te astepti dar cred ca dureaza cam 3-4-5 saptamani cel putin aici unde sunt eu in provincie atat dureaza. Si poti sa mergi la examen teoretic din 14 in 14 zile calendaristice pana la data aceea. Si daca ai reusit teoreticul din prima atunci astepti oricum pana la data aceea.

| covexrobu a răspuns:

Pai dupa ce ai dat examenul teoretic mergi la practic dupa ce le-ai promovat pe amandoua a doua zii mergi si scoti permisul si din momentul in care ai permisul in mana ai voie sa conduci.

| Ben. a răspuns:

2 luni.

| want2bMajestic a răspuns:

Este scurt termenul de asteptare....intre 10 si 14 zile...

| Mya a răspuns:

Depinde de instructor, cum isi organizeaza cele 30 de ore, de cate ori va vedeti pe saptamana.Scoala poate dura chiar si 2luni(daca el are un program foarte incarcat), apoi sa presupunem ca iei testarea la scoala, intr-o saptamana te programeaza pentru proba teoretica, care spui tu ca o iei din prima. Iar in cazul asta, poti da traseul si in aceeasi zi, iar permisul il poti lua deja a 2-a zi.In concluzie, din momentul in care ai depus actele, pana la ziua in care ai permisul in mana, aproxm 3 luni.