anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand a fost inceputul lumii?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Cand ii poti spune cuiva :"Lumea mea incepe cu tine!"...cum spune si Edith Piaf in cantecul sau :"Rien de rien":eu nu regret nimic, nici raul, nici binele, care au existat in viata mea, pentru ca ea incepe astazi odata cu tine...

13 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Poate sa fie zilnic si sa nu ne dam seama. La modul general, unii spun ca acum cateva zeci de mii de ani, altii ca acum cateva miliarde (ma refer la Pamant). Iar cum inainte de pamant probabil ca existau si alte corpuri in univers... Gandeste-te.

| Paula a răspuns:

Multi ani in urma :devil)
intelegi /!?!

| afrodita17 a răspuns:

Daca adaugi la anul in care te afli 5508 ani, afli cand a fost inceputul lumii; de ex:2009+5508=7517 ani de la inceputul lumii, anul 2009 reprezentand timpul scurs de la venirea lui Iisus pe Pamant.

| viorel2c a răspuns:

Pamantul se presupune ca s-ar fi format acum 4, 5 miliarde de ani, iar prima forma de viata ar fi aparut acum 2, 5 miliarde de ani in urma.

cristian
| cristian a răspuns:

Nimeni nu cunoaste asta.
Inceputul vietii pe Pamant ramane un mister nedezlegat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand a vrut

| andrian4kk a răspuns:

Niciodata nimeni nu va kunoaste pina nu va muri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In anul 1

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum 4. 5 miliarde de ani duminica mai exact

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1600. 000

| alexthebest2000 a răspuns:

Acum 12-14 miliarde de ani s-ar zice sa era singuratate dupa aceea a crescut si dupa aceea a explodat. Era explozia inceputului lumii.

| Lili54521 a răspuns:

Cand Dumnezeu a creat Pamantul si animalele si bineinteles si pe noi oameni... sau poate o mica bacterie a crescut si sa transformat in ceva... un dinozaur sa poate insecte ce nu le mai gasim azi.

Pt ca nimeni nu poate sti sugur...winking