| boooooring a întrebat:

Cand a fost infiintat TPU? ce trebuie sa fac ca sa ajung userul anului?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Pe data de 25 noiembrie 2008. E greu ca sa ajungi utilizatorul anului. Trebuie sa demonstrezi ca meriti. Ai sanse doar la anul daca demonstrezi ca meriti. Asta insemnand sa ajuti multe persoane de pe site si sa fii o prezenta placuta. Sa demonstrezi ca esti om de caracter. Deocamdata numai Brigaela poate avea pretentii in acest sens. Probabil ea va fi declarata si anul acesta Utilizatorul Anului.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In anul 2008. Sa fii cel mai bun respondent de pe TPU(sa ai cele mai multe raspunsuri folositoare si inteligente) si sa fii desemnat de echipa TPU. Succes!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
25 noiembrie 2008.
Ca să ajungi userul anului trebuie să fii extrem de activ pe site, multe fundițe și răspunsuri inteligente de un real folos, nu răspunsuri mecanice luate din citit ci din experiența proprie. Nu este obligatoriu să fii pe primul loc ci să ai cele mai multe voturi când se declanșează această "mulțumire" din partea site-ului și a userilor.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

In octombrie 2008. Uite o intrebare pe aceasta tema pusa tot aici:
http://www.tpu.ro/......enit-acum/
Uite si un articol aparut intr-un ziar despre TPU:
http://www.adevarul.ro/......74501.html

| Floreenofficial a răspuns:

Trebuie sa postezi mult si cu cap si mai ales sa nu ceri sa ajungi userul anului.Vei ajunge daca vei merita! Succes! A fost infiintat la sfarsitul lui 2008!

| laurentiu a răspuns:

A fost infintat cand au fost inventate cuvintele:cum, cand, unde, ajutor laughing
daca nu erau cuvintele astea TPU nu exista

| Domyno a răspuns:

La prima intrebare, hmmm nu stiu raspunsul, desi sunt si eu curios thinking!
In schimb stiu raspunsul la a doua intrebare, e foarte simplu: Sa o "detronezi" pe Brigaelawinking, ceea ce e imposibil (trebuie sa fii pe locul 1)...
BY BY, bafta!hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| pauladrian a răspuns:

Trebuie sa mai cresti putin ca sa ajungi userul anului.

| drSEX a răspuns:

Sa te rogi la dumnezeu