| N1m3n1 a întrebat:

Cand apare Ps4 si xbox720?
Am cititt pe un site ca xbox 720 se va lansa anul viitor in vara si lansarea pe piata va avea loc in perioada sarbatorilor de iarna.
Dar de Ps4 nu am gasit nimic, un mic indiciu cand va aparea?
Daca va uitati la datele de lansare de la ps veti vedea ca sunt aparute din 2 in 2 ani deci in 2012 trebuie sa apara.big grin

Răspuns Câştigător
| PsyhoLynxLynx a răspuns:

Mai astepti 3-4 ani.
Imi pare rau sa-ti spun asta dar Play station 4 a aparut deja.Cat despre Xbox 720 a fost inlocuit de Xbox Kinect.Amandoua sunt pe baza de miscare ca si wii.

| N1m3n1 explică (pentru PsyhoLynxLynx):

Nu gasesc sa il cumparlaughing

| dmrtr a răspuns (pentru N1m3n1):

Nu a aprut ps4 sa stii ala te-a mintit si iai mai dat si funda degeaba

| Sharky09 a răspuns (pentru PsyhoLynxLynx):

Unde a aparut ma PS4? In capu` tau. Poate te referi la Move si Kinect, care sunt cu totu` altceva. Nu se stie cand vor aparea PS4 si 720, nu e nimic oficial.

11 răspunsuri:
| PsyhoLynxLynx a răspuns:

Ma scuzati ca am zis PS4, aveam in minte PS3.
Oricum se zvoneste ca PS4 va vi asemenator cu PS3, nu stiu ceau hotarat aia pana la urma.
Sper sa-mi iertati greseala.

| puscasul a răspuns:

Sall xbox 720 va aparea in 2013.
Dar de ps4 nu stiu nici eu cand va aparea.

| Oly4Fun a răspuns:

A aparut ps4 si xbox One si vor fii lansate in europa inainte de sarbatorile de iarna din anul acesta big grin

| Oly4Fun a răspuns:

A aparut ps4 si xbox One si vor fii lansate in europa inainte de sarbatorile de iarna din anul acesta big grin

| Tru3Darkness a răspuns:

Sa va lamuresc eu. PS4 va aparea cam deodata cu 720 deci de sarbatorile anului viitor... si din cate stiu ps4 va avea o rezolutie 4k (4089x3800) si DualShock4 iar despre 720 va fi ca un fel de kinect despre grafica. va fi cam la fel doar nu cred ca va avea 4k.

| Ex_Al_1992 a răspuns:

Xbox 720 a aparut in mai si ps 4 in febroarie multumit

| WhySoSeriousJOKE a răspuns:

In timpul unui interviu cu Gamespot, Sony a dezvaluit ca PS3 va fi sprijinit pana in 2015.Concluzia cea mai intai va sari la faptul că PS4 nu vine imediat cum am sperat. Sony a pus un plan de a prelungi durata de viață a PS3.Acum, PS3 va fi susținut de cel puțin pana în 2015, și, eventual, mai mult.
Dar de xbox 720 n-am auzit.