| frumusica_3241 a întrebat:

Cand erAm mica tata imi facea undita dintr-un bat carlig pluta si ma punea pe mine sa-mi prind musculitele si cosasi ( ce vremuri.) imi ziceticum se fac acele undite

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cand eram mica tata imi punea ochelari negri la ochi si baston si ma tot loveam de femei cu mana pe picioarele lor, era frumos mai ales ca aveam o scuza ca eram oarba, apoi el ma intreba: "Cum e? o pot invita undeva?" iar eu ii raspundeam: "Unde dracu sa o mai inviti, au invitat-o altii pentru ca avea bani la jartea"... ce vremuri day dreaming.
Scuze ca am deraiat un pic happy Ok pentru undita iti trebuie un bat, nailon sau fir de 0, 3-0, 5mm, un carlig, pluta si un plumb.Prima data reglezi plumbul cu pluta, vezi ca pluta sa stea dreapta in apa trebuie adaugat sau inlaturat cate putin din plumb, plumbul se taie cate putin cu un cleste special, dar merge si un patent.
Dupa ce ti-ai reglat pluta cu plumb legi firul de nailon la capatul vergelei, apoi pe fir introduci pluta iar la capat legi carligul(cauta un nod pescaresc pe net), iti mai ramane de pus plumbul la o distanta de 5cm de carlig.

0 răspunsuri: