Bună Pufoshenia!
Când eram la grădiniţă
Vroiam să mă doctoriţă
În clasele primare vroiam să mă fac poliţistă
Acum nu mai ştiu...sunt tristă.
Tu?
Cand eram la gradinita vroiam sa ma fac medic veterinar, in clasele primare vroiam actrita, acum vreau stomatolog!
Ziceam ''Nu stiu, dar sigur voi fi mai mare ca tine!'' Ma enerva la culme intrebarea asta...
Vanzatoare Imi placea jocul dea vanzatoarea
Dupa aia pe la 7-8 ani vroiam pictorita
Cand eram mica voiam sa fiu doctorita.
Apoi pana nu demult voiam sa fiu educatoare.
Acum nici eu nu mai stiu ce vreau sa fiu cand o sa fiu mare!
Pai vad ca tu nu stii nici sa adresezi nici o intrebare, dar sa mai si raspunzi...
Sa iti demonstrez:
Cand erati mici, ce le raspundeati ( adica noi, la plural) celor mari cand te intrebau ( adica eu, singular.).wtf.
Nu ma mira, deoarece acest site a devenit din in ce mai plin de putoi de 6-12 ani care pun tot felul de intrebai pouerile.
PS: mai bine ti-ai face temele de vacanta in loc sa prapadesti electricitatre stand la pc DEGEABA si distrugandu-ti ochii.
Buna!
Acum...multisor timp...mergeam cu trenul spre Brasov, spre niste rude ma rog.
Un batranel care era cu noi in compartiment m-a intrebat acest lucru, ce zici si tu mai sus. Eu: " mireasa". El: ''Bine... mireasa se face oricine". Eu m-am suparat si m-am apucat sa plang pentru ca domnul ma dezamagise cand imi spusese sa ma gandesc si la altceva
Funda?
Bună.
Eu răspundeam că vreau sa devin veterinar, şi uite că aşa a şi fost.
Pa, pa.
De pa la 5 ani pana la 12, am vrut sa fiu medic veterinar; apoi de la 12 pana acum la 15 am vrut si inca vreau sa fiu medic legist
Buna!
Pai eu le spuneam ca vreau sa ma fac arhitect :X (arhitecta dar nu stiu daca e corect asa) si chiar si acum (14 ani) vreau sa ma fac arhitect
Tu?
Le spuneam ca vreau sa fiu :
Hacker / Rapper / Muzician / Poet / Scriitor
Si inca vreau.
Eu practic le spuneam ca vrea sa ma fac adultr atunci pot sti ce ma pot face si ce nu