| glamour a întrebat:

Cand faci o comanda pe internet si doresti sa iti livreze produsul prin posta, posta te anunta cand ai primit coletul sau trebuie sa verifici tu?

Răspuns Câştigător
| Ady00pk a răspuns:

O sa primesti acasa un Aviz(cutia postala)! cu care te vei prezenta la posta pentru a ridica coletul.

13 răspunsuri:
| slayer a răspuns:

Trebue sa verifici tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca te anunta ei

| Fragile a răspuns:

Nu preimesti in posta o mica hartie pe care scrie ce ai primit si de la cine si cand sa te duci sa o iei.Suuces!

| cristiancristir a răspuns:

Te anunta si posta printr-o recomandata si te suna de obicei si firma de la care ai facut comanda sa iti spuna ca ti a pus coletul.

| Minnie a răspuns:

Primesti un aviz acasa, la cutia postala

| MikyMi a răspuns:

Te anunta posta.
Iti pune instiintarea (un cartonas pe care scrie ca ai colet de ridicat) in cutia postala.

| alessia5158 a răspuns:

Normal, ar trebui sa te anunte daca -si fac treaba (daca nu-i este lene postasului sa completeze un mic aviz si sa ti-l puna in posta! ) Daca nu te avizeaza, te duci tu sa te interesezi!

| Bodo a răspuns:

O sa primesti in posta un bilet cu care trebuie sa te duci la Oficiul Postal impreuna cu buletinul si iti vor da coletul.

| IoanaEvelina a răspuns:

Primesti aviz de colettongue

| Artemisia a răspuns:

Posta te anunta.
Eu am comandat pe internet un supurt de ventilatie pentru latopul, pentru ca mergea cam vreao 30 de minute, dupa aia se incalzea foarte tare, de trebuia oprit ca incepea sa bazaie.Acum de cand am suportul stau pe laptop toata ziua si nu are nimic.
Dupa ce a trecut 7 zile dupa ce l-am comandat pe internet, cand am mers sa platesc facturile la posta, femeia care lucra acolo mi-a spus ca am un colet.
Sper ca am fost de folos.

| larysa_4174 a răspuns:

Normal trebuie sa ti aduca avizul sau macar sa te anunte

| glamour explică:

Multumesc de raspunsuri

| bebitzuluy a răspuns:

In mod normal te anunta de la posta trimitandu-ti un aviz dar daca vezi ca intarzie mai mult decat ti-au zis cei de pe internet ca ajunge coletul intereseaza-te tu si mergi la posta cu avizul si buletinul si il vei ridica sigur.(Daca este venit)