Nu. Matusa mea e.
Pai stie ea cel mai bine, ca doar asa ia pensia in fiecare luna, la aceeasi data.
Dar ce treaba ai tu cu pensia matusii?
Asta e treaba mea.
Daca stii raspunde daca nu, nu te mai baga.
N-are bani de tigari.
Asta banuiam si eu!
De ce ai astepta pensia aia amarata a unui batran, daca nu veri sa=-l abuzezi ca sa-i dea e bani de tuntun, pacanele si alcool ori droguri?
Dar sa ajunga la unchi si matuse sa le astepte pensia, imi imaginezi cat sunt bietii batrni terorizati.
Of, of, of. o multime de lume, tineri needucati, care cred ca ceilalti sunt la fel ca ei si ca lumea este rea.
Sunt bolnava de cancer, tatal meu nu vrea sa-mi deam bani de tratament (vreau sa fac niste tratamente alternative), matusa mea mi-a mai dat niste bani acum cateva luni, dupa aceea nu mi-a mai dat.
Acum ma sunt foarte rau, sunt disperata, a promis ca vine sa na viziteze acum 10 zile dar nu a mai venit.
Banuiesc ca asteapta sa ia pensia ca sa-mi dea si bani cand vine.
De-asta am intrebat.
Mergi la spital ca te vor opera si trata la spital, pe gratis.
Pentru atata lucru nu ai nevoie de bani.
Sanatate multa!
Pana pe data de 15 toti pensionaii vor primi banii!
trebuie sa stii ca volumul de munca este mare.responsabilitatea la fel.E POSIBIL ca sa sa intarzie o, zi -doua.Nu e usor sa strabati starzi intregi, uneori casa cu casa...
Sora mea a lucrat ca factor postal inainte. putin si dupa '89 cand inca lumea se abona la ziare si reviste, cand inca se trimtea scrisori /vederi, dar reusea sa faca fata timpul. Mereu avea tolba plina
DECI, rabdare, nu ramai fara bani!
Destyny întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ionutt întreabă:
97LifeMelody întreabă: