Abia a inceput, vrei sa se termine? Vor muri cateva sute de mii de foame, abia atunci vor interveni ¨ajutoarele¨. Oricum, planeta e in colaps financiar.Multe state vor disparea dupa harta lumii in urmatori ani. Vor aparea statele ¨corporatii¨ un stat care include fostele state falimentare.Se vor bate America, Germania, Marea Britanie, Rusia si China.Sau,poate doar aberez. cine stie, viitorul ne va spune.
Peste cativa ani buni, acum incepe perioada critica. Cand tarile vor incerca sa iasa din aceasta prapastie economica.
Si mai ales, marile companii ale lumii, vor dorii sa revina pe primul loc, investind foarte multi bani, iar cum bugetul oamenilor este din ce in ce mai mic, companiile vor avea pierderi enorme, profitul va intarzia sa apara.
Dar mie imi merge bine, lucrand in domeniul media, si mai ales publicitate, cand toti isi doresc reclama, faima, arunca cu banii pentru a o avea, iar 2009 a fost un an excelent pentru firma mea.
Sa tot fie criza...
Cand s-o hotari guvernul sa ia masuri anti-criza. Asteptam cu sufletul la gura momentul respectiv.
Cred ca se va termina in epoca de piatra.Ne dorim sa fie bine, dar asta e. Speram si noi pe minciunile alesilor nostri.De murit tot trebuie sa murim de ceva.Ca-i de criza, ca-i de bomba atomica, ce dracu mai conteaza.
Sa-l invitam pe maestru Hincu sa ne dea o predictie buna, el parca se lauda ca stie din viitor...Acum un an ziceau ca la sfarsitul anului trecut. Se pare ca se termina cand isi va atinge scopul.