Nu ca zic dar trebuie` sa spun ca raspunsul cel mai sigur la intrebarea ta nu poti sa-l dai decat tu, ca numai tu stii 100% despre ce-i vorba. Raspunsurile celorlalti is doar pareri carora nu le-ai gasit inca defectiunea.
Inkubus, na, cum procedezi? Unii au fost asa categorici zicand ca Da, altii zicand ca Nu. Practic, poate sa vina Zuckerberg in persoana sa-ti spuna, dilema tot ramane cand jumatate spune una si alta jumatate spune alta Faci o medie? Sau verifici tu cu manuta ta care-i treaba?
Faza cu verificatul te sfatuiesc s-o aplici peste tot, de cate ori ai posibilitatea.
Ce tot batetii baiatu la cap, odata ce ai sters mesaju nul mai vede nimeni..astai nu stiu ce vorbesc. funda?
Da, acelei persoane ii mai apare mesaju deoarece nu are nici o legatura, tu l-ai sters doar de la tine El trebuie sa stearga el mesaju.
Daca il stergi nu il mai poate vedea acea persoana.Doar daca nu l-a vazut deja.
Buna... cum sterg linkul meu de Facebook daca l-am trimis la altcineva in mesaj privat.
Pai, daca il trimiti pe privat nu mai ai cum sa il stergi, dar daca il pui la o poza sau o postare nu o sa il mai vada (mesajul)... Sper sa fiu de folos
AlexMaftei2001 întreabă: