Pai... te priveste deseori insistent, adc nu te pirde din ochi, iti zambeste, te poate tachina(facand glume bune sau rele(opusurile uneori se atrag)), se uita dupa tine, intra in discutie cu tine fara un motiv anume, etc.aici depinde si de felul lui de a fii fiecare se exteriorizeaza intr-un fel anume alti nici macar nu se arata.
Atinci cand te tachineaza desi te-ai supara pe el, baieti cand plac o fata se comporta mai urat cu ea cel mai bine e sa ii spui ce simti
Cand un baiat te place: Te priveste direct, iti vorbeste, te baga in seama, se uita la tine subtil, te baga in seama pe mess. Sunt mai multe dar astea-s principalele!
Cand acel baiat te privesti pe ascuns, lung.
Cand te atinge sau cand da de tine "din greseala".
Daca pune pe cineva sa te intrebe ceva.
Daca vrea sa te ajute.
Daca face ce faci si tu.
Daca converseaza cu tine timid.
Daca te apara.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Este evident cand te palce : ori sta numai langa tine, ori face pe eroul ori iti face ochi dulci- uneori crede`ma ca si indiferenta e pentru ei o solutie de a te atrageincearca si tu sa-i faci exact ce`ti face el ca sa vezi ce bucuros va fi ) si apoi treaba e simpla
Atunci cand face tot posibilu sa vorbeasca cu tine cand se uita mult la tine cand iti face diferite complimente.
Pai acel baiat te cauta, te priveste indelung, incearca sa-ti vorbeasca cu toate ca nu de multe ori reuseste poate si din cauza faptului ca e timid, sau ca vrea sa mai astepte. In concluzie, poti sa crezi ca acel baiat te place daca iti zambeste, iti face cu ochiul, te ajuta cand esti in probleme, chestii de genul acesta.
Succes!
Pai cand un baiat te place.nu stiu incearca cat mai mult sa stea prin preajma ta cum ar fi trece de o groaza de ori pe lnga tine. te priveste atent iar cand te uiti la el isi muta repede privirea, intreaba de tine(cum te cheama, care-i id tau)chestii. iar daca sunteti colegi iti vorbeste mai frumos, sta cu mainile pe langa tine ceva de genu. sper ca totusi am fost putin de folos.adica ce-l putin asa se intampla la mine in clasa la faza cu colegul
Cand se uita insistent la tine, cand frecventeaza locurile pe care le frecventezi si tu. Daca este timid, fa primul pas. Crede-ma. Daca nu risti, nu castigi.