Cu siguranta. De aceea noi, oamenii, cand incepe furtuna stam cu lumanarea.
Ce crezi ca se poate intampla daca fulgerul nu ajunge la tv? De tunet nu mai zic, ca nu are nici o logica. Pana acum nu am auzit de nimeni afectat de un tunet.
Cunosc persoane care au patit-o (le-a trasnit televizoru') deci... desigur, sunt mici sanse sa se intample asa ceva.
Da, se poate arde cam tot ce ai in functiune daca se produce o variatie de tensiune pe care aparatele tale nu o suporta.
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t166152.html
Eu nu inteleg de ce se aproba pe situ asta toate raspunsurile persoanelor care evident nu au nici cea mai mica cunostinta in domeniu. Sa-ti bagi toate fundele in cur Iziii:x...
Da se poate sa se arda! Am patit asta.Nici nu era deschis al meu era inchis dar din pacate nu era scos din priza si cand a fulgerat s-a ars. A facut un zgomot urat
Ai dat fundita aiurea.categoric trebuie scos tot din priza. mie mi s-a ars calculatorul de la traznete, desi furtuna nu era chiar aproape.pe viitor scoate orice, frigider, tv, calculator, pentru ca sint fluctuatii mari si se ard
Bai oameni buni mie nu-mi pasa de calculator, cu PCu` am patit-o pe propria piele eu va intreb de televizor, nu il am prin antena ci prin cablu si vreau sa stiu daca ai vreun pericol ce Dumnezeu nu stit sa raspundeti la o intrebare simpla, si cei care sunteti suparati ca am dat fundita, care-i problema daca unu` dintre voi raspundea primul la fel ca izii atunci primea fundita mare lucru o funda zici ca primiti aur daca primiti un obiect de recunostinta virtual
AstroDubstep întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: