Intr-o alta viata. Si daca ar veni intr-o zi. nici nu ar apuca sa se dea jos din avion, ca deja milioanele de fete, fane l-ar ataca. Bye
Obsedatilor nu vine justin bieber in Romania pariu ca nici nu a auzit de Romania doamne ce obsedati sunteti asta e a 2 a intrebare "cand vine justin bieber in Romania ne ne " bla bla
NEVER! mi. e scarbaaaa). NU locuiesc in Romania, si am avut ocazia sa fac o poza cu el, si nu am vrut. data viitoare o sa te chem pe tine
Pe 7 iulie 2012 . Am vazut programul.Stiu ca e mult de asteptat, dar nu e nimic, distreaza-te ascultand muzica lui ca:Never Say Never, Baby etc. . Funda te rooooog!
Ce aveti ma cu prostanacul ala, cica ala canta, eu zic ca ala miorlaie si face farmece intre fetele obsedate. TERMINATI CU BIBEROANELE SI ACADELARII, fani obsedati.
Michael Hess a declarat ca Justin Bieber va veni la noi in tara, insa cel mai probabil in luna aprilie., 2011 Concertul va fi unul incendiar, cu lumini si lasere de ultima generatie. De asemenea, fiecare fan va primi o pereche de ochelari 3D, deoarece in tot timpul concertului vor fi expuneri de holograme si imagini tridimensionale.
Justin Bieber va veni la noi in tara, insa cel mai probabil in luna aprilie., 2011 Concertul va fi unul incendiar, cu lumini si lasere de ultima generatie. De asemenea, fiecare fan va primi o pereche de ochelari 3D, deoarece in tot timpul concertului vor fi expuneri de holograme si imagini tridimensionale.
Nu cred ca va veni prea curand. Probabil va canta si va dansa pe ritmurile melodiilor precum 'Baby' in tari mai dezvoltate, in niciun caz Romania. Uite aici o intrebare asemanatoare si raspunsurile altor utilizatori : http://www.tpu.ro/cariera/cand-vine-justin-bieber-in-romania/.
Presupun ca nu o sa vina, depinde acum unde o sa aiba loc fiecare concert, dintr-un turneu.