La scoala a fost cand aveam ora de educatie sexuala si lumea spunea sa ies eu cu unu la tabla ca sa punem un prezervativ pe un dildo, ce m-am prapadit of, vremuri vechi (iesisem si eu m-am grabit sa-l pun dar l-am pus invers deoarece mi-era rusine si nu am fost atent cand l-am desfacut).
Acasa: nu pot sa aleg (cand am dat cu pistolul cu bile de pe balcon intr-o femeie si am nimerit-o in gat; cand am aruncat o petarda cu 3 focuri in casa si m-a certat rau de tot maica-mea (eram mic, aveam 7 ani sau 6)
La scoala: cand l-am vazut pe unul ca i-a dat o flegma doamnei de matematica pe pantaloni
Pai la mine acasa nu prea e ceva amuzant dar la scoala rad de mor in fiecare zi...
De exemplu intr-o zi un coleg mai nebun a zis ca Si-a ras mustata cu Gilette2 cand a vazut la un chiosc big dala Gilette precizez ca el are 14ani
apoi unu din noi i-a zis ca masa s-a ras la p***a cu gilette2 si el a zis ca nu cu gilette2 ca se strica in gura ca are parul tare) se rade cu gilette3)
Sa dea dracu am murit de ras... si cel mai tare e ca asa e cam in fiecare zi... bataie si momente foarte amuzante!
Sper ca ti-a placut))))))
Prietena avea probleme cu drogurile acum 3 ani... o cautau baietii 2 ani nu a iesit din casa trebuia sa o ajut cand o asteptau in fata liceului
Pai eram in vacanta la mare, cand deodata o inceput sa ploua cu galeata...Noi am zis sa ramanem intr-un restaurant pana se opreste.O incetinit dar nu s-a oprit asa ca am hotarat sa profitam de acel moment.Cand am iesit si am mers ceva vreme...O inceput sa iese toate prostiile din canale(inclus nevoile). Deci asa ceva nu o sa uit niciodata.Sau in acel restaurant, era o baie unde trebuia sa platesti.Si na acolo era o baba.Am platit si cand sa intru s-a luat curentulsi nu mai nimeream gaura WC-ului. Apoi am incercat sa sun sa vad care e treaba, si baba aia zicea:inchide telefonul ca atragi traznetul si fulgerul, nu e de joaca copila.LOL!
Dansam cu o colega pe melodia "You can leave your hat on" sus pe catedra in fata clasei cu melodia pe telefon inaintea orei de istorie ( proful nostru de istorie este cel mai exigent din scoala, poate-ti dai seama dupa nume: Anton) si fix cand mi-am dat eu jos geaca a intrat el in clasa si s-a inchinat si dupa a inceput sa rada... Eu cu colega mea ne-am dat jos de pe catedra si am sarit in banca...
HeartBeat_5869 întreabă:
Viviana_6347 întreabă: