Viena-acolo am vizitat Palatul Schonbrunn, Prater-cel mai mare parc de distractii din Viena, Baile termale de la Baden, Cea mai mare gradina zoologica din Europa, Gradina Palatului Belvedere, Palatul Imperial Hofburg, Catedrala Sfantului Stefan si am mancat cea mai buna inghetata-Zanoni (din centrul orasului).
Orice loc din Romanica nu as schimba tara asta pentru nimic.asa populata cu "netrebnici", e tara mea in top s-ar afla totusi fostele cetati dacice de la Sarmizegetusa... m-au impresionat enorm...
Am colindt prin lume dar sincer m-a impresionat o casada din Romania.
Era ca raiul pe pamant.
Pot sa fiu absurda insa cel mai frumos loc a fost in Romania, la bunica mea in gradina (stiti cum se spune, nicaieri nu e mai frumos ca acasa). Acolo m-am simtit linistita si mi-am dat seama de sensul vietii. Poate ar trebui sa apreciem mai mult tara noastra...
Cu siguranta nu-i cel mai frumos loc, insa e unul care mi-a placut foarte mult : Paltinis.
Cea mai inalta statiune montana din Romania. Super frumos este acolo. Manastiri, trasee, eu cand am fost am prins si raliul de la paltinis Recomand.
Cu cateva luni in urma am avut ocazia sa vizitez Londra:X... ce oras=p~. ce civilizatie.foarte frumos
Dar cum spun multi de aici:"nicaieri nu e ca acasa:X"
Dar tu?
alexandra13131718 întreabă: