Recomand sa nu iei prostii.aceste suplimente te umfla doar.iti va placea vei arata bine cine este ca tine.dar dupa ce nu le mai folosesti ai sa iti urasti corpul se va lasa pielea pe tine si in cele mai multe cazuri te vei si ingrasa parerea mea fa doar sala cat mai multa fara prostii si consulta un antrenor sau nutritionist care sa iti recomande ce sa mananci sa te ajute
Sincer iau ssuplimente de 1 an si. am luat detoate de la batoane proteice, energizante, proteine, aminoaici anabolizanti, creatina etc. si nu am mai mers la sala si nu s-a intamplat nimic. conteaza si corpul fiecariu in parte cum asimileaza produsele zic si eu. eu oricum o sa iau xtreme power fuel dar voriam cateva pareri despre el, oricum multumesc pentru incurajarea de a face muchii fara suplimente
Iti spun mai bine citeste pe internet putin pe google gasesti informatii si ai sa vezi amice fara gluma nu sunt bune si dupa posibil sa si te ingrasi foarte mult de la acele prostii asa ca te rog mai gandeste-te putin si analizeaza parerea mea
Da frate inteleg ce zici si am vazut multe chesti, info despre suplimente oricum n-am ce pati. in cel mai rau caz mor deci nu-i bai
Nu prea gandesti foarte bine cati ani ai daca nu te superi?
17...
Multi inainte am foarte mult prieteni care au luat acele prostii, iar dupa le-a parut rau. au ajuns sa se ingrase si 20 de kg. aratau hidos. mai bine lasale balta si fa pe serios acei muschi
Mersi si tie! eu inteleg ca vrei sa ma ajuti sa fac ce e bine. totusi n-am primit nicio parere despre produs asa ca o sa merg pe alt ite gen GetFit sa vad ce gasesc
Alesia22 întreabă: