Toti interlopii sunt periculosi, si deci, temuti, dar numai pentru cei care au legaturi cu ei intr-un fel sau altul.
Http://politiaromana.ro/urmariti/urmariti.aspx?type=cmc uite aici ii gasesti pe cei mai cautati adica Most Wanted
Eu cred ca cel mai mare interlop din Romania e Nicu Gheara. Toti interlopii sunt periculosi si ar cam trebui sa ne ferim de ei. Cunosc si eu un interlop, mai micut, din oras de la mine, ne-am cunoscut dintr-o greseala, si de atunci am ramas amici buni. Dar sa stiti ca nu e chiar asa roz viata de interlop...
Bye:*
Mha de la TV toti stiti ca cel mai periculor ar fi Nicu Gheara dar nu e
de fapt si el si Ion Clamparu(desi a pus pret pe capul procurolului)nu sunt cei mai temuti din Romania cel mai temut a fost Mihai Parvu zis Caiac(supranumit capul interlopilor romani)
cat in legatura cu cel din Targoviste sa stii ca Ghenosu nu ii va omora pe tigani pentru ca
1.e destept si nu o sa faca puscarie degeaba
2.in tigani aia are el baza si oriqum nu de el ar trebui sa te temi si ce un tigan zis Pantilica care se spune ca ar fi bulibasa tiganilor damboviteni si unu dintre membri decizionali ai staborului Romaniei
Https://www.youtube.com/watch?v=KP_Vo3E6BgY
top 10 cei mai temut interlopi dela frati camataru la clanul ghenosu si multi alti