Buna Alexandra.Premiul special este inaintea premiului I, adica clasamentul se face asa: Premiul Special, I, II, III. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Premiul special e un fel de mentiune da e tot premiu. e practic urmatorul dupa premiul 3.
Salut.Eu chiar am fost la un astfel de concur.de Religie :-| si am primit locul II [am vrut sa fiu sincera desi ]=[[ un coleg de al meu a primit premiu special.Premiu special=Este considerat ca o"funda"[de pe TPU]ai facut ceva exceptional printre altii, cel mai bine, cel mai frumos[la educatie tehnologica parca]etc.acest premiu dupa nume este si mai mare decat locul I :X si este considerat si ca o corona[mdeah.]sper ca ai inteles... diferenta este.cum am mai zis.e mai mare decat toate cu o valoare foarte importanta :X bye.O seara placuta.
Multumesc de raspunsuri. Eu credeam ca este un fel de mentiune. Acu vad ca fiecare are parerea lui dar sper sa fie cum spun lala si corinutza.
Premiul special se da de obicei la cei care au fost sa zicem originali, mai carismatici, etc(in functie de concurs),
I- se da la cel mai destept, frumos, cel mai cel (ai inteles tu),
II se da la cel care de obicei e destept da' ete fix de data asta (in concurs) ceva nu a mers
iar III-iul nici nu mai conteaza se da ca sa se simta ala de pe 2 mai bine, sa se stie clar si nominal ca e unu mai prost/mai urat/etc decat el.
Sandra21cta întreabă: