Daca te referi la peisaje, ar fi; 1. Elvetia 2.Austria/Germania 3.Australia... Daca te referi la tehnologie, atunci U. S. A. sau Japonia, intr-adevar... Insa noi, romanii, chiar daca Romania este o tara exceptional de frumoasa, cu peisaje uluitoare, nu stim sa o pretuim si valorificam... Sa vedeti voi la francezi, ei fac obiectiv turistic si din cel mai putregait castel de pe vremea lu Pazvante Chioru`...:-|
Ca sa stie toata lumea : Coreea este cea mai frumoasa tara din lume - nu exista tara mai pura pe mapamond decat aceea - are o vedetatie incredibila si cateva peisaje exceptionale :X! COREEA!
Romania,este intr-adevar frumoasa, dar din cauza conducerii atrage prea putini turisti, pe plan mondial cea mai frumoasa tara este considerata FRANTA deoarece au obiective turistice atat de vizitate incat populatia lor e de 68 mil loc. iar turistii care ajung anual acolo sunt estimati la 80 mil
Fiecare tara este diferita. fiecare are frumusetea ei. intr-adevar, Romania este o tara minunata. dar noi, romanii nu stim decat sa o stricam si nu pretuim nimic de la natura. eu am calatorit in mai multe tari... Dubaiul, este foooarte frumos, prin constructiile lui fascinante si lumea exotica de aclo, unde intalnesti la tot pasul verdeata, avioane cu seici care aterizeaza peste tot... minunat. pentru vacante, iti recomand Dubai! este cam greu pentru buzunar, dar MERITA!
Dupa parerea mea SUA ramane cea mai frumoasa tara pentru mine de asemenea si Spania este o tara foarte frumoasa Franta este o tara frumoasa cu locuitori linistiti si oameni romantici si desigur Australia care are animale unice si speciale ursul koala strutul etc.si peisaje foarte frumoase
Mai Romania este ca mai superba tara de pe pamant avem peisaje uluitoare pe care straini ne invidiaza poate ca nu avem cel mai inalt munte sau cea mai puternica tehnologie dar avem : cetati pintre castelul bran,munnti, dealuri, paduri si multe altele
Andreytheking întreabă:
andrei întreabă: