Si ce ar trebui sa raspundem? postat la 27 Mai 2010 10:05
Raspuns la intrebarea:
fundita . Hiiiiiii 3
Asta mi se pare total aiurea
Hai sa fim realisti, intrebarea ta o cataloghezi ca fiind una?
Astept perspectiva ta.
Intrebari sunt multe, stupide aproape la fel de multe, prost e ca am realizat ca nu prea ma mai atrage ideea de a cauta o intrebarea calumea. Din pacate din user-ul ala care avea o activitate sporita pe site am ajuns unul dintre aia care raspund din cand in cand, si atunci in mare parte la misto. E trist ce se intampla cu site-ul... a devenit mult prea comercial. Toti nebunii isi dau cu pararea, la fel de multi se apuca sa intrebe orice le trece prin cap si a devenit o adevarata lupta sa gasesti o intrebare calumea. Pe chat numai combineli si prostii. Tin minte ca prima zi cand a deschis chat-ul am facut si eu asta, dar era la caterinca si era fun. Dar acum am vazut ca numai asta se face...sau daca se face altceva e foarte superficial. E trista starea TPU-ului, si din pacate nu vad cum s-ar putea imbunatatii
Eu am vrut sa ma amuz un pic!
Celor care nu le place intrebarea nu radspundeti ca nu va rugat nimeni.
am cerut raspuns de la oamenii care au minte.Asta raspunsurile voastre sunt stupide!
"De unde vin copii?"Fac pariu ca nu avea mai mult de 10 aniDeci povestea cu barza inca ar mai trebui sa prinda
Clauditza întreabă: