Mãcar spune in ce zona a tarii.
sau pui intrebarea doar ca sa te afli-n treaba?
Vad ca tu raspunzi ca sa te afli in treaba.
Am spus SATE pot fii sate din nord sau sud, urmeaza sa ma mut in Romania -stau la hotel pana imi gasesc o casa..si la bugetul meu gasesc numai prin sate, la sat nu am stat niciodata si nu stiu daca merge ok netul acolo.
Singurele societati care au raspandire in toata tara sunt RCS-RDS (Digi) si Romtelecom (Dolce).
Celelalte sunt doar zonale, nu au arie mare de acoperire.
Pretul este functie de ce fel de abonament faci.
Avand cam toate optiunile (inclusiv stick wireless) e cam 70 ron, impreuna cu cablu tv si telefonie fixa+mobila.
E "tare" asta cu statul la hotel, ai "bagat-o" frumos de tot.
Pãi pana iti gasesti casã, termini bugetul locuind la hotel, asa cã mai lasã vrãjeala!
Habar nu am de ce comentezi daca nu cunosti situatia.
am 15k buget pentru o casa
500 de euro pe o singura luna chirie pana merg sa vizitez casele pe care le am in portofoliu de vanzare ( 8 la numar ) si alte 500 de euro pentru mancare si ce mai am nevoie, sa zicem 1000, unde se termina bugetul pisi?
Lasa-te de viata, ciao.
Esti "tare"!
Nu vrei sa stai in gazda?
Internetul mobil, prin stick USB (mai multe detalii, in mesaj privat, il gasesti la rubrica Mesaje).
Nu vreau prin stick pentru ca merge prost chiar de imi da 100mb. mersi oricum
Pai,la sat nu exista broadband, si esti nevoit(a) sa iti achizitionezi, pentru accesul la Internet, un stick USB.
PSezavantajul ar fi limitarile de viteza cand atingi un prag de anumiti GB de trafic.Iti spun din proprie experienta, locuiesc intr-o zona rezidentiala fara acces la broadband.
AlexMaftei2001 întreabă: