| kykygyrly a întrebat:

Care este cel mai inalt munte din romania(intrebare capcana)(ps:fundita)

Răspuns Câştigător
| cosmin10 a răspuns:

Stupida intrebare!

16 răspunsuri:
| death a răspuns:

O fi capcană pentru tine, că stăteai şi-ţi pictai unghiile în ora de geografie, prin clasa a patra. Moldoveanu, 2544 sau 2045 metri, în funcţie de măsurători. Şi "România" e numele unei ţări deci, deşi, între noi fie vorba, nu merită, se scrie cu literă mare.

| FunKesha a răspuns:

Este muntele Omu' a fost mama mea in excursie acolo are 4. 998 de metri! Fundita?

| SandraPhantomhive a răspuns:

Muntii Fagaras tongue

| MarYan00 a răspuns:

rolling on the floor moldoveanu? laughing sau everest?rolling on the floor

| R_8074 a răspuns:

Fagaras, vf Moldoveanu 2544 m

| R_8074 a răspuns:

Dupa vf Moldoveanu nu e vf Omu! E vf Negoiu - 2535 m happy

| DeMentaa a răspuns:

... pardon rectific intrebre capcana pentru belbelusi

| kykygyrly explică (pentru DeMentaa):

De ce ca nu stii sa rasp. la ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vf. Moldoveanu

| ExtraSakadat a răspuns:

Buna!
2. 544 m --- Vârful Moldoveanu, Munții Făgăraș; cel mai înalt vârf din Munții Făgăraș și din România;

| MissCupcake_7313 a răspuns:

Nu stiu care e cel mai inalt munte, dar stiu ca cel mai inalt varf este Varful Moldoveanu.

| dedeuh a răspuns:

Moldoveanu 2544m in Muntii Fagarasi(Carpatii Meridionali)carful Omul e dupa cu 2505 mtonguetongue(fundita)

| kykygyrly explică:

Hahaha! nu mai zic...nimic!

| yoyo_2337 a răspuns:

Fgaras. Vraful Moldoveanu

| saritaa_7867 a răspuns:

Pai nu mai tin minte exact muntele, dar parca era Bucegi, dar varful este Moldoveanu!

Întrebări similare