Este polul paralel cu Cheile Baciului de langa Cluj.
Toata lumea stie si vorbeste multe, doar localnici nu stiu nimic...
S-a umplut TPU de lenesi.
Pune si te uita la documentare!
Oricat ar sta cineva sa iti povesteasca aici despre ce este vorba nu ar avea atata timp la dispozitie. Sunt prea multe puncte de discutat.
Aparent foarte multi raspund la ele ))
Unii raspund doar de dragul fantasticului sincer.
Nu zic ca nu ar fi ceva.
Sunt multe locuri pe pamant pline de fenomene inexplicabile
Explicația pentru ce?
Ideea că "Triunghiul Bermudelor" este un loc misterios în care disparițiile sunt foarte frecvente și inexplicabile este o mare prostie care s-a înrădăcinat în mintea unora prea amatori de senzațional și prea leneși să se documenteze.
În realitate, Triunghiul Bermudelor este o zonă extrem de traficată de peste 3.000.000 de km pătrați, cu capetele în Miami, Porto Rico și Bermuda. Zilnic prin triunghiul Bermudelor trec mii de curse aeriene și nave de toate felurile, și nu cred că auzi de câte o sută de dispariții pe zi.
Triunghiul Bermudelor nu este cu nimic mai misterios sau mai periculos decât orice altă zonă de pe planetă. Aura de mister pe care o are este doar rezultatul unor povești preluate și amplificate de-a lungul timpului de amatorii de senzațional.
Iti dau un sfat : vara viitoare mergi tu acolo si rezolvam cazul.
Doar nu te astepti ca eu(sau orice altcineva)sa rezum informatiile din zeci de documentare fiecare de o ora si ceva si din zeci de articole intr-un singur post, nu? Unii nu cred ca e ceva asa de wow, in sensul ca avioane s-au prabusit si in alte locuri(desi aici au fost mult mai multe astfel de incidente), altii admit ca se petrec fenomene nexplicabile, iar o parte din acestia cred si in influente demonice
Https://www.youtube.com/watch?v=nfvFOVYy3x0 Uita-te aici sau la urmatorul video.