| Ghost99 a întrebat:

Care este judetul vostru preferat din Romania si de ce?

Răspuns Câştigător
| reihiuke a răspuns:

Eu stau in Buzau. http://www.youtube.com/watch?v=xM25WRI1MHE

13 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Iasi!

| TAzOVsKY a răspuns:

Suceava! De ce? Pentru ca e al meu happy

| GeosBIOS a răspuns:

Sibiu. Oamenii parca-s mai de treaba, desi s-ar putea sa fie doar o parere. Oricum orasul Sibiu consider ca-i cel mai frumos oras din Romania

| reihiuke a răspuns:

Incercati sa puneti si niste poze/video sa vedem si noi big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sibiu - e dezvoltat economic, oamenii sunt cumsecade, are viata, nu ca alte judete de genul Hunedoara...

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Sibiul are oameni amabili? Eu nu cred...

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Fiecare judet cu "uscaturile" lui.

| tteo92 a răspuns:

Timisoara!
De ce? Pentru ca aici m-am nascut, aici am crescut, aici am prieteni, aici am primit prima bataie, aici am facut tot chiar si prima partida de sex laughing)

| elenush17 a răspuns:

Preferatul meu este Suceava, este superb, are niste peisaje ca-n povesti si multe locuri de vizitat. Bucovina merita vizitata, iar oamenii sunt de asemenea primitori si binevoitori. Sibiul este si el un oras si un judet frumos, dar locuitorii sunt indiferenti, nu prea se ajuta, fiecare pentru el, se simt superiori si se gandesc numai la bani.

| VineSoarele a răspuns:

Judetu Arges

Imi place la nebunie sa fac motocross

| Ionut555 a răspuns:

Sincer! Judetele Arges si Sibiu.
Dc? Pt ca aici avem cel mai frumos drum din lume. Si ar trebui sa fim mandri ca se afla in Romania.

| cocainanicotinablabla a răspuns:

Judetul meu preferat e Timisoara, pentru ca Este un oras foarte curat si autoritatile locale stiu cum sa stimuleze spiritul civic. Peste tot pe unde am mers am dat de panouri cu "Te pui cu timisorenii? Aici nu e cos de gunoi." si bannere cu mesaje similare. O campanie care, pe mine cel putin, venita din Bucuresti, m-a impresionat.
Este un oras care stie sa foloseasca tehnologia in sprijinul cetatenilor. Am ajuns intr-o parcare, am citit panoul cu instructiuni o date, de doua ori, dupa care inca o data caci nu-mi venea sa cred. In locul baietasilor din parcarile Bucurestene care, de multe ori, baga banii in buzunar si uita sa-ti mai dea bon, aici plata se facea fie prin intermediul unui abonament sau al tichetelor, fie prin...ghiciti ce! SMS! Atitudinea e la polul opus fata de capitala si primaria are incredere in timisoreni ca-si vor plati stationare. Iar ei nu inseala increderea autoritatilor.
Tot la capitolul tehnologie, am observat ca in statiile de autobuz si tramvai exista afisaj electronic cu numarul de minute care vor trece pana sa vina urmatorul mijloc de transport in comun. Cand ma plimbam prin Lisabona am vazut asa ceva si ma intrebam cand o sa apara si in Romania. Acum am aflat raspunsul: exista, iar Timisoara e cu (cel putin) un pas inaintea capitalei.
Autoritatile stiu sa le faca turistilor viata mai usoara. Au in centru un punct de informare foarte modern, cu harti de mai multe feluri si alte materiale utile unui vizitator. Iar daca esti prin oras, la distanta de centru, gasesti "Infocentre turistice" care-ti ofera informatii despre istoria orasului, principalele atractii turistice, centre de shopping, restaurante si cazare.
Locuitorii sunt relaxati, zambitori, gata sa te ajute cand ai nevoie. Atitudinea aceasta se simte si la nivelul serviciilor. Prin baruri, cafenele si restaurante esti intampinat cu un "ciao" calduros si esti servit fara cusur.

sper ca te-am ajutat

| Odet a răspuns:

Judetul meu preferat este Constanta fiindca acolo sunt multe parcuri de distractii dintre care si aqua magic si mai este si Marea Neagra. Sunt o gramada de hoteluri si spectacole. Funda

Întrebări similare