| katalinu26 a întrebat:

Care este mai bun Zinerryt sau eryfluidul, pentru cosuri? Plzzzz, am cateva cosuri pe fata de ceva timp, nu acnee dar nici putine. Care din ele mil recomandati!

10 răspunsuri:
| nOnAmE_6909 a răspuns:

Hey katalin, pai depinde de ten. dar e mai bun zinerryt si toti zic asta happy acum depinde cum e tenul taukiss pa pa

| opacatoasa a răspuns:

Am auzit de zinerryt ca ar fi bun. Mergi la farmacie si intreaba acolo.

| Onutsu a răspuns:

Eu iti recomand Zinerryt, aveam o amica care il folosea, stiu ca era in jur de 40 ron dar avea efecte miraculoase. de celalalt nu am auzit, nu are rost sa te mint despre eryfluid pentru ca nu am auzit nimic de el. Eu iti recomand zinerryt, cel mai bun tratament pentru cosuri tongue succes!

| fluturasul a răspuns:

Zinerryt. Este mai bun contine o substanta foarte puternica care usuca cosurile. Desi iti va usca fata si vei avea nevoie de ceva care sa ti-o hidrateze un pic

| MiSk a răspuns:

Zynerit e unu il folosesc de cand am avut primul cos.Si isi face treaba bine.Dar trebuie sa il folosesti si seara cand te culci si dimineata.Dar dupa 30 de zile e apa de ploaie, deci foloseste in fiecare zi odata ce l-ai deschis pana ce dipsar cosurile.A si spalate pe fata cu apa rece.

| RamiFlore a răspuns:

Nu poate sa iti spuna nimeni ce e bun pentru tine daca nu incerci.
Nu avem toti tenul lafel.Actiunea solutiilor pentru cosuri(la fel ca oricare alta solutie...sampon vopsea) difera de la o persoana la alta.
Trebuie sa le incerci si vei afla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand zinerithappy La mine a functionat foarte bine in cam o saptamana am scapat de cosuri.Te dai o data dimineata si o data seara.

| Mary_3424 a răspuns:

Poi sa stii ca si sora mea foloseste zineryt ala dintr-un tup care il pui apa aia sa zic (solutia) si este foarte buna la soramea ia trecut si numai de o luna sa face crede-ma este foarte buna! si asta ti-as recomandao. pentru ca eryfluidul nu ai nici o sansa...happy Funda?confused

| Delia_2850 a răspuns:

Depinde pentru uni ii mai bun Zinerryt`ul da pentru uni nu. Mie mi-a fost bun Zinerryt`ultongue

| Ramona18 a răspuns:

Zinerryt.dar poti sa iti iei si clerasil.si ala am inteles ca e bun.dar eu am folosit zinerryt.