Depinde. Sunt oameni care sunt bolnavi si nu pot lucra, nu stiu cum sa primeasca un ajutor (ajutor foarte mic, fie vorba intre noi) si nici nu este nimeni sa-i ajute. Sunt oameni care stiu ca prin folosirea copiilor obtin mai usor mila publica. Dar sunt si multi puturosi care n-au lucrat in viata lor. Unii merita mila altii nu. Nu-i poti judeca pe toti.
Aia se mai numesc parinti?
Sunt niste animale. De fapt, nu. Injosesc animalele comparandu-le cu astfel de persoane.
Unii din parinții care își trimit copiii la cerșit au cerșit și ei cînd au fost mici.
E o tentație mare să îi condamni pe toți laolaltă.
Un pic de lectură aici:
http://dilemaveche.ro/sectiune/pe-ce-lume-traim/articol/la-multi-ani
Niste oameni lenesi care nu au suflet pentru fiintele micute si inocente.Ar trebui luate masuri in acest sens dar numeni nu face nimic.
Acestia nu se mai pot numi parinti desi din pacate exista si in 2017 astfel de persoane care isi exploateza copiii atat prin cersit cat si alte lucruri groaznice. Parerea mea in niciun caz nu e una buna, nu sunt de acord cu asta, ar trebui decazuti din drepturi astfel de oameni si salvati copilasii.
Niste oameni fara suflet. Distrug copilaria micutilor. Din pacate pe unii saracia ii apasa foarte tare si asta este singura solutie de trai. Dar unii isi trimit copii pentru ca sunt niste gunoaie de oameni, altii lucreaza altii nu, iar cei ce nu lucreaza prefera sa isi trimita copii la cersit decat sa le ofere o bucata de paine micutilor din truda lor ca parinti. Asta este lumea in care traim, din pacate...