M-am saturat de discutia asta. Toti colegii mei sunt contra si eu sunt pro si uite asa exista polemici zilnic. Cine il face, bine, cine nu, nu. E decizia fiecaruia. Eu am o singura chestie de spus: de la porcina s`a murit, de la vaccin nu.
Adaug la xibalba "...inca".
Un bun motiv sa nu il faci e ca oricum esti contra.
Auzi faza tata are un prieten care lucreaza pe salvare si se pare ca pana acu nu a vazut pe nimeni bolnav de asa ceva mai mult se spune ca nu exista boala si ca vaccinul e insusi o boala care te va face sa iei nu stiu cate medicamente...Deci sunt total contra cine stie ce boala baga in tine.
Daca nu ma crezi iti spun ca si doctorul de familie a spus ca nici pe copiii lui nu-i lasa
Pai n-ai de unde stii ce efecte adverse are... Plus ca, n-are rost sa cheltui banii tarii pe prostii. Una peste alta, chestia asta cu gripa porcina e o teapa nationala.
S-a tot discutat chestia asta, deja m-am plictisit de cate ori am citit intrebari de genul asta pe TPU.
Eu sunt de acord cu ce a zis @xibalba - E decizia fiecaruia.
Personal eu am fost sfatuit sa-l fac daca am 16 ani, dar cum am numai 15 nu cred ca o sa-l fac.
Nu-i de datoria mea sa te conving sa-l faci aducandu-ti argumente peste argumente. Daca tu esti incostient, e problema ta.
Nu pot sa spun neaparat ca sunt contra... dar atata timp cat nu mi-e frica de gripa porcina dc sa-l fac? Nu vreau sa ma risc la alte boli pentru un vaccin. La urma urmei mori cand vrea Dumnezeu!
Buna,
Poate in link-ul de mai jos iti vei da seama ca este o manipulare in masa a oamenilor. Este un virus creat in laborator si cu buna stiinta raspandit pentru a "reduce" un pic numarul de populatie de pe Terra.
http://lungualin.info/adevarul-despre-vaccinul-gripei-porcine
Vizionare placuta!
PS Nici un membru al familiei mele nu va face acest vaccin.
Ce inseamna manipularea... Gripa "porcina" este o tulpina de virus gripal. In fiecare an aceste virusuri gripale sufera mutatii. Exista de muuulta vreme aceste virusuri si s-a murit de gripa in fiecare an. Daca ai grija de tine nu iei gripa, indiferent de la ce "animal" vine ea. De cand cu gripa porcina am calatorit si in Asia si in Europa si inca sunt aici. Apoi... toti cei care au decedat mai aveau si altceva.
Va aduceti aminte de gripa aviara? Cat tam-tam s-a facut ca apoi foarte timid sa se spuna ca in urma analizelor a reiesit ca nu era nici urma de virus. In concluzie, parerea mea este ca aceasta vaccinare este o manipulare in masa. Nu prea le-a iesit cu vaccinul impotriva cancerului de col-uterin si incearca altceva. Vaccinari vor mai urma. Garantez!
La acest link http://active.info.ms/ gasesti, pe la mijlocul paginii, cam 6 articole in care se arata despre conspiratia si manipularea populatiei cu acest vaccin.Deocamdata m-am hotarat sa nu il fac.
@T. G. A personal am fost la doctorul de familie si multi cauta sa faca acest vaccin, chiar si asistenta si medicul si l-au facut.
Bine, eu nu l-as face pentru ca oricum as muri.Deci daca-l faci sau daca nu-l faci e acelasi lucru.Iti recomand sa nu-l faci petru ca se poate intampla sa mori chiar din cauza asta.
Si eu sunt contra, stai linistit ca nu o sa patesti nimic daca nu il faci, in romania po-ti pati altceva mai grav de la mancare sau alte chestii.
Contra-mai bine te feresti, si daca te contagiezi, te tratezi, esti tanar si daca nu suferi de nici o boala grava, te vindeci!
eu nu locuiesc in romania, dar si aici e "la moda"gripa porcina, insa nu te preseaza nimeni sa te vaccinezi, daca nu ma insel cred ca nici nu mi-l face, chiar daca as dori acest lucru, vaccineaza doar persoanele care sufera de alte afectiuni grave, si ar avea sanse putine sa reziste tratamentului cu antivirale!
eu ti-am spus doar punctul meu de vedere, tu analizeaza, pune cap la cap lucrurile si i-a decizia cea mai buna, tu stii cel mai bine cum ti-e organismul...
eu una, nu mi-l fac!
Se pare ca am luat o mare teapa cu vaccinul de gripa porcina. Un efect devastator va avea loc in romanai si nu de la boala in sine de la vaccin care ataca creierul distruge sitemul imunitar pe viata si dergleza fuctile fizice in timp se pare ca medicii au fost calaul nostru.nu au informat cu nimic populatia de vaccinul in sine si efectele lui.se pare ca in Romania va fi o catastrofa in urmatori ani.va veti intreba de ce mor atat oamenii de boli incurabile. O sa vedem noi mai tarziu si eu sunt un prost care si facut vaccinul fara sa se informeze.se pare ca o gripa normala ucide cu mult mai mult decat gripa porcina.MASONI CONDUC GLOBUL.am facut vaccinul si in urma vaccinului m am ales cu un atac de panica obosesc repede si simt ca nu mai sunt acelasi om.simt ceva care se misca in organismul meu.nu faceti vaccinul contine mercur
distruge tot in organism prea tarziu si pentru mine, imi pare rau in loc sa ma bucur de sanatate pe viitor ma voi alege cu o boala care o voi descoperi la analize. (intamplare reala)
P. S Mori cand vrea Dumnezeu? ma faci sa rad deschide ochii sau esti o primitiva ce mai crede in zei
anonim_4396 întreabă:
61n4 întreabă: