Religia chinezilor este taoista si putin budista
Religia in Arabia este musulmana
In india sunt mai multe religi de ex o parte din ei sunt Hindusi o parte sunt Brhamani si mai sunt si budisti
Japonezii sunt si ei budisti si un numar mic de Crestini catolici si ortodocsi dar sunt foarte putini.
China : -> budismul, taoismul, islamismul şi creştinismul.
Arabia Saudita : -> 97% musulmani
India : -> budism, ei mai cred in zei mi se pare
Japonia : -> budismul și șintoismul
FUNDA?
Pai, in Asia stiam ca religia este budista. Parca mai sunt cateva popoare care sunt si crestine. Indienii parca sunt hindusi (cred in reincarnare). In Japonia - pe care o iubesc - budista parca (Budha, un fel de Iisus Hristos) si in China la fel, daca nu ma insel. In Arabia saudita, am gasit pe Wikipedia: "În Arabia Saudită trăiesc 25 milioane de musulmani, sau 97% din populația totală. Practicarea altei religii decât Islam este permisă doar in căminuri si locuri private, iar guvernul nu garantează vreun drept sau protecție religioasă non-musulmanilor. A doua religie majoră în Arabia Saudită este Creștinismul, cu aproximativ 1, 500, 000 de credincioși. O majoritate dintre aceștia sunt lucrători străini veniți din Filipine, India, Pakistan, Bangladesh, și state din Africa precum Etiopia, Nigeria si Kenya."
Hmm in general religie budista.
In China uni oameni cred in Zeii, uni in D-zeu iar alti in ambele. Cam ciudat, nu?