Poftim,o sa raspund si eu, poate gasesti raspunsul ce il cauti.Grupa sanguina cea mai pura este 01. Acum sa zic ca exista dezavantaj la aceasta grupa, ca nu iti poate da nimeni in afara de grupa asta. apoi b2. care poate primi de la 01, si de la b2 dar nu de la celelalte. ab4 e grupa ultima, ea, poate primi dar nu poate da nimanui decat grupei ab4. asa, acum cred ca ai intrebat daca are vreo treaba grupa ab4 cu personalitatea. probabil ai auzit si tu ca cei cu ab4 sunt considerati nebuni nu, e o persoana la fel ca oricare alta, nebun venind din cauza sangelui, pentru ca nu e bun de dat altcuiva. Cu timpul sa inteles gresit si sa ajuns la concluzia ca persoana e nebuna. de fapt sangele nu e bun pentru transfuzii la alte persoane cu un sange mai...pur, cum sa zic. vreau funditaaaaa
E avantajos sa poti primi de la toata lumea, asa e. Conteaza totusi si RH-ul pozitiv sau negativ. Grupele de sange nu au legatura cu personalitatea, desi poate fi usor de crezut ca o persoana care poate primi sange de la oricine dar poate dona doar pentru grupa sa, e egoista. Dar asta o crede cine vrea, pana nu vad un studiu pe 1.000 de oameni, nu cred.
Nu exista grupa de sange mai buna sau mai proasta! toate sunt la fel! si daca vrei sa stii sunt mult mai multe grupe de sange decat cele 4 pe care le stii!
in principiu gupa de sange nu are legatura cu personalitatea! sunt doar mituri urbane care s-au impamantenit! nu exista nici un studiu concludent care sa faca legatura dintre cele 2!
Ps: uite vezi tocmai asta este problema internetului... foarte multi, si tu inclus, nu au un filtru pentru porcariile care sunt scrise de idioti!
Si eu zic ca e un mare avantaj sa ai grupa AB4 pentru ca in caz de ceva nasol poti sa primesti sange de la orice alta grupa
Nu poti cataloga oamenii dupa grupa de sange pe care au. Doar in norocosi sau ghinionisti. Eu am 0-I Neg, donez de ceva timp, sunt sanatoasa tun, nu prea am probleme, sunt hipovolemica in schimb dar nu cred ca e din cauza grupei sangvine.
Ab4 negativ este cea mai rara grupa de sange din lume si poate primi sange doar si numai doar de la ab4 negativ.ab4 pozitiv poate primi sange absolut de la toate grupele de sange, indiferent de rh. ab4 pozitiv poate fi considerata intr-adevar o grupa buna de sange, doar ca nu poate dona decat la ab 4 pozitiv.nu exista o grupa de sange ca fiind catalogata "cea mai buna".
Deoarece?
Si eu am A2 dar dezavanjatul este ca nu putem primi B3.
Cea mai adevarata grupa de sange este AB4 POZITIV in primul rand nu pot fi clonati...deci sunt la propriu originali, au o inteligenta peste medie sunt extrem de influienti si misteriosi deoarece este singura specie care are rh pozitiv (16% in lume "extraterestru") insa nu prea le place lumina. Sunt mai multe.
Poate AB4 RH negativ. In nici un caz pozitiv. Cei cu negativ ab sunt cei mai rari!
Nu prea cred. Eu am ab4 negativ si nu pot primi sânge decât cu rh negativ care e si mai rar. Deci am chiar cea mai rară grupa de sânge că mai am si rh -ul negativ