cami
| cami a întrebat:

Care-i mai usoara : fizica sau chimia?

Răspuns Câştigător
| BybyBlondina a răspuns:

Depinde si de profesor si de elev. Mie imi place fizica avem o profesoara de nota 10.Doamna de chimie pune numai 10 dar nu intelegi nimic.

52 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Cred ca fizica. Recunosc ca anul asta nu am deschis caietul la chimie decat f rar, noroc ca am o profa super de treaba. Nu pot sa zic ca e grea chimia doar pentru ca nu am invatat eu anul asta, dar mi se pare destul de complicata.

| teonamaria a răspuns:

Personal nu m-am omorat dupa nici una. a dat la filo. dar daca ar fi fost sa aleg as fi ales fizica.happy

| valy a răspuns:

E mai usoara fizica deoarece la chimie ai foarte multe formule si o gramada de chestii de retinut...parerea mea este ca fizica este mai usoara... dar depinde si ce iti place

| symo_2617 a răspuns:

Parerea mea ste ca chimia este mult mai simpla si foarte frumoasa mai ales daca prinzi de la inceput. dar acum depinde de fiecare ce ii place

| User a răspuns:

Fizica. cu ed. in fata.

| Bacemi a răspuns:

Fizica. La fizica sunt elemente cu care te intalnesti zi de zi. Si la chimie sunt astfel de lucruri dar intr-un mod mai abstract. E mult mai usor sa intelegi fenomene fizice decat reactii chimice.

| OnWeed a răspuns:

Eu consider ca fizica, este mai usoara si iti foloseste mai mult in viata decat chimia parerea mea. Desi astea 2 sunt cele mai grele materii pe langa informatica si matematica.

| viatadecacatt a răspuns:

Mie fizica mi se pare, chimia are prea multe tampenii pe care nu le inteleg, dar cum spune si paul as prefera si fizica cu ed in fata!

| georgiana a răspuns:

Eu aleg fizica pentru ca chimia nu-mi place, imi placea in generala cand am avut o profesoara pe masura.De doua ori aleg fizica.

| waXonwaXoff a răspuns:

Fizica

| waXonwaXoff a răspuns:

Fizica

| Ana_6509 a răspuns:

Ambele imi dau dureri de cap.Nu as putea spune cu precizie care e mai usoara. Tind sa cred ca fizica dar cand ma gandesc la problemele alea pe care niciodata nu le-am inteles oricata teorie as fi stiu nu stiu ce sa mai zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place mai mult chimia=]

| andalu a răspuns:

Ambele sunt usoare daca le intelegi, insa dupa parerea mea este si mai usoara si mai frumoasa fizica pentru ca poti gandi mai practic, fiind direct aplicabila in natura.Chimia, cel puti n la modul in care se face la scoala contsa doar din pb si 1-2 experimenete pe luna (cel putin, la noi asa era) si in felul asta nu prea reusesti sa ii intelegi "functionalitatea"

| Bishop a răspuns:

Fizica happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine e mai usoara chimia, fizica se bazeaza pe ramuri ale matematicii si eu nu o am cu matematica.
Tot ce stiu la fizica sunt teorii.
De exemplu media pe primul semestru : fizica 6 iar chimie 10.

| CatGirl a răspuns:

Chimia, fizica, matematica si biologia sunt ca "surorile"...asa se spune... Mie insa imi plac doar chimia si biologia happy

| DeMentaa a răspuns:

Fizica=matematica(mai grea)
chimia=stiinte

depinde si daca iti place

| teuta99 a răspuns:

Cel mai bine chimia decat fizica, tu ce crezi?

| Seline a răspuns:

Eu ma pricep mai bine la fizica decat la chimie.

| emanuelf a răspuns:

Cea mai usoara e cea care iti place mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de persoana.personal prefer chimia.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Atat fizica cat si chimia sunt foarte interesante, totul depinde de elev dar si de cei care la scoala îti preda aceste discipline scolare.

| Victoria a răspuns:

Chimia e mai usoara. Fizica este mai complicata. Bine ca sunt la uman intr-a 11-a si nu mai fac niciuna \:d/

| SweetCandy a răspuns:

Dp parerea mea chimiabig grin

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Amandoua sunt stiinte exacte care ne ajuta sa aflam totul ce ne inconjoara, inclusiv pe noi, oamenii.
Nu pot spune care este mai usoara, fiecare materie fiind in felul ei frumoasa, dar important este ce te intereseaza pe tine mai mult.
Odata cu aceasta curiozitate va veni si dorinta de a afla mai multe si incet, incet vei intelege usor tainele fizicii sau chimiei.
Acum sa-ti spun in linii mari cate ceva despre fiecare.
La teorie trebuie studiu, fiind stiinte exacte, iar la probele practice insa, trebuie sa gandesti repede, sa te poti descurca pe loc. Amandoua sunt interesante si provocatoare. Pentru ambele ai nevoie de rabdare, pasiune, curiozitate, studiu, multa munca, sclipire de moment. Acum, daca nu vrei sa faci din una un punct de plecare pentru viitor, o poti lua mai incet, invatand teoria si apoi s-o aplici la probleme.
Fizica este in toate, de la macrocosmos la microcosmos, in tot ce ne inconjoara, vazand cum se intampla lucrurile in realitate, ne ajuta sa intelegem lumea din jur si ne ajuta in viata.
Chimia inseamna viata. Ne ajuta sa ne intelegem corpul uman, care este o mare enigma si la fel ce este in jurul nostru.
Din experienta proprie, pot sa-ti spun ca mi-au placur amandoua materiile.
Mereu am fost fascinata sa aflu raspunsuri la intrebari esentiale ale vietii si a lucrurilor care ma inconjoara, inclusiv despre mine insami.
De tine depinde care din ele ti se va parea mai "usoara". Mai ar fi o problema, profesorul. Daca ai un profesor care sa-ti inspire drag de materie, care sa te faca sa intelegi tainele materiei, jumatate din alegerea ta este facuta.

| madutza_ubytzik a răspuns:

Mie una imi place foarte mult chimia! Daca esti atent la explicatii intelegi din prima! Fizica mi se pare foarte complicata! Reiau, asta este parerea mea! ByE ByE

| Allegria a răspuns:

Chimiaaaa!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chimia este mult mai usoara, cel putin chimia anorganica(daca intrebi pentru BAC).

| adina_9897 a răspuns:

Chimia. e logica si deductibila