Deci daca ai deja partittile formate e usor, dupa ce apesi f8 sa zic ca iti apare ca ai C si D (cele doua partitii), ori dai sa se instaleze windowsul pe partitia C, ori dai delete la partitia C si apoi la acel spatiu nepartitionat sa zic ca e 3478907 mb dai create partition, din nou faci partitia C care acum e goala si pe care instalezi windowsul! sper ca ti-am fost de ajutor!
În primul rând caută un CD cu un Windows bunicel. Introdu-l, aşteaptă să booteze şi de aici încolo este foarte uşor, ai toate indicaţiile la dispoziţie. La un moment dat îţi va cere un CD-Key. În funcţie de ce Windows instalezi, cauţi pe internet CD-Key-ul respectiv.
După ce se instalează, îi instalezi driverele de pe CD-urile care le-ai primit odata cu primirea calculatorului.
Sper să nu fii uitat ceva.
Nu recomand sa iti instalezi singur daca nu ai mai instalat niciodata! mai bine cauti un prieten care se pricepe cat de cat si inveti pasii de la el! singur o sa ai niste batai de cap, cu partitiile, etc... bafta!
Cum paritiile acestea nu reusesc...am apasat F8... si apoi numai stiu ce sa fac.