Singura metoda cu care poti afla parole este stealerul. ( adica trimiti un executabil unui prieten, el intra si tie iti va veni niste log-uri ) blablabla . Oricum nu o sa iti mearga, ca acum toate antivirusurile detecteaza stealerul.
In primul` rand nu exista asa ceva
si in al doilea: tie ti-ar placea daca cineva ti-ar sparge parola?
Astia doi de jos nu e adevarat, exista asa ceva si chair l-am folosit eu la test deci exista il dau gratis si ofer explicatii la adresa de messenger ciumtalala@yahoo.com. Deci nu e scam/minciuna chiar exista asa ceva!
Nu exista Program care sa faca asta
Este un program care poti sate stergi din lista de messenger a lor pretenilor fara ca ei sa alfe ca te-ai sters di mess lor poate cu asta il confunzi
Exista programe de furat parole. Chiar eu am un astfel de program realizat de mine, nu este detectat de nici un antivirus sau anti-spyware. Oricum, aceste programe nu ar trebui sa existe.
Gandeste-te cum ar fi sa-ti afle tie cineva parola? Cum te-ai simti?
Eu l-am facut in primul rand sa vad daca sunt in stare, l-am folosit de 3 ori doar din curiozitate, dar nu am sters/modificat ceva, doar am citit din e-mail-uri.
Nu exista nici un program cine crede asta este prost crezi ca cei de la yahoo fac parolele ca sa se afle. atunci nu s-ar mai pune parole. nu mai cautati degeaba si daca ar exista un program ala it va baga virusi asa ca stai pe loc si vezi-ti de treaba ta.
anonim_4396 întreabă:
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: