Bună. Am o soba cu termostat pe gaz pentru camera și rămâne doar pe flacara de veghe. Ce as putea sa ii fac?
Bună, Credeți că ar fi posibil ca anumiți manageri, directori, etc. ar face tot posibilul ca unii angajați (nou veniti) sa nu primească prime de sarbatori, gen sa le bage la ei în buzunar? ...? (mai mult)
Https://www.cudetoate.ro/products/creion- pentru- desenat- in- spatiu- 3d- pentru- incepatori- cu- afisaj- si- filamente- multicolore Tot văd și aud de acest stilou și metodă de desen în 3D. Explicați-...? (mai mult)
Hei, TPU, ce este laptele condensat? Și dacă nu găsim din acela, dar rețeta spune că trebuie pus din acela, iar eu pun lapte simplu în rețetă, stric rețeta/prăjitura? Și de asemenea...? (mai mult)
Ce limba e mai usor de învățat: spaniola sau italiana?
Ce lipici / superglue bun recomandati pentru plastic? As prefera sa fie transparent. Este ok brandul bison?
O persoană mi- a comandat ceva de mâncare gen o shaorma și nu mi- a venit acea shaorma, ieri s- a întâmplat! Cred că a mâncat- o curierul! Nici nu a fost sunata persoana respectiva care mi- a comandat!...? (mai mult)
Buna ziua, am trimis email-uri cuiva si il primesc inapoi langa scrie "de urmarit " are idee cineva ce inseamna?
Știe cineva cum poți instala aplicația WhatsApp pe un telefon Huawei? Îmi apare o eroare care spune că nu este varianta oficială și când îl descarc de la ei, tot îmi dă eroare.
A fost acum câteva minute cutremur în zona Monaco sau Italia? Fundă.
Salut tuturor, abia mi- am revenit dintr- o răceală, dar acum tușesc și elimin mucus. De la atâta tusă peste noapte mi se irita gatul și din fericire daca beau apa sau ceva cald își revine. ...? (mai mult)
Conservatorii înțeleg oare ca lumea s- a schimbat și ca nu mai suntem în secolul 19- 20 iar acum nu se mai muncește de dimineață până seara la camp iar în curând mașinile vor lua locul oamenilor?...? (mai mult)
Cat de des mâncați carne?
Cum e corect? Ce bine e să nu faci nimic Sau Ce bine e să faci nimic?
Când întra șomaju pe card?
Bună TPU! De curând am avut 2 întâlniri cu un băiat, totul a decurs ok dar la a 3 întâlnire m- a sunat într- o seara la 23 noaptea ca să ne vedem, bineînțeles ca l am refuzat pentru ca nu...? (mai mult)
Ce va place cel mai mult sa faceți în timpul liber?
E posibil ca dantura sa fie principala cauza pentru care sunt evitat de fete, deși ele nu îmi spun asta direct?
Buna, iubita mea a zis sa facem pauze cu vorbitul si nu n-am inteles prea bine. Ea zice ca putem vorbi mult dar sa facem si pauze deoarece se simte fortata cica. Ce ar trebui sa insemne acest lucru?
Bună seara! Cum văd unde este avionul? Nu mă lasă să introduc codul?
Credeți că se va ajunge în UE și în România la interzicerea TOTALA a aplicației Tiktok? Nu știu dacă cu adevărat ei colecteaza mai multe informații fata de alte platforme de...? (mai mult)
Buna! Cum fac sa trimit un plic la cineva, sa ajunga direct acasa? Prin curier. Cea mai simpla si daca se poate, ieftina metoda...idei?
Nume de grup pentru filme? Vreau sa fac un grup public pe Facebook legat de tot felul de filme și recomandări dar nu am un nume. Mulțumesc!
Ce produse va plac cel mai mult și mai mult de la tăiatul porcului?
Care e treaba cu barbatii "useriști"? Ca idee, eu insami votez USR pentru ca mi se par raul mai mic, dar incep sa inteleg (Desi asta pana nu apare un partid mai OK, nu va schimba optiunea mea politica)...? (mai mult)
Salut TPU! Ai șanse sa te îmbeti de la 100 ml de vodka cu cola daca mânâci inainte si o bei in vreo 30 de min? de menționat ca am mai baut ocazional
Emisiunea,,Supravietuitorul " care era acum vreo 10 ani e tot Survivor doar că i-au schimbat numele, prezentatorul, postul de televiziune parcă, etc, sau sunt 2 emisiuni diferite?
Salut! Sunt un vorbitor rapid și as spune ca lucrul acesta m- a afectat pe toate planurile posibile și imposibile. Și as vrea sa știu neapărat cum naiba sa fac sa reușesc sa vorbesc mai lent. Am ...? (mai mult)
Ce bomboane va plac cel mai mult?
Nu vi se pare că se exagerează cu homosexuali? Adică aproape tuturor bărbaților le plac femeile, sunt o foarte mică minoritate de homosexuali poate 1 din 30.000 și se face mare tam- tam pe tema...? (mai mult)
Credeti ca ar fi mai bine dacă următorul presedinte ar proveni din mediul de afaceri, frații Paval, Cristian Dines sau Cristian Dascălu?
Voi ce spuneți oamenii cu depresie, tulburare anxioasa sunt nebuni? Care nu au prieteni? Care nu se pot integra? Dar un antisocial e nebun? Poți fi antisocial și să fii cuminte? Oamenii se cred deștepți...? (mai mult)
Daca până la 30 de ani ești timid ramai așa timid toată viața? Ce poți face sa nu mai fii timid, rușinos daca nu ești sociabil? Exista vreo metoda?
Care limba straina e mai usor de învățat: engleza, franceza, italiana, germana sau spaniola?
De ce oare nu mai e Varciu în televiziune? A prezentat o grămadă de emisiuni
Voi mâncați sănătos? Eu vreau sa încep fiindca am descoperit intr-o carte cate prostii băgăm în noi adică alimente ultraprocesate și cât rău ne fac sănătății noastre.
Ce contează cu adevarat in viata?
De ce pentru un barbat este atat de important ca o femeie sa nu fi avut alti parteneri? Continui cu tematica asta in functie de raspunsurile primite la ultima mea intrebare legata de "jobul...? (mai mult)
Ce trebuie să faci ca să-ți îndeplinești o dorință?;)
Ce oras va place mai mult: Sibiu sau Brașov, având în vedere ca seamana foarte mult?
Aveti vreo idee de ce a fost suspendat MeisterSchnitzel? De cand nu mai e pe site parca atmosfera e diferita.
Ce sa fac la rebus cand apare la final "!„?
Bună! Pot adăuga xilina la injecție cu ampicilina?
Salut! Dacă vi s-ar îndeplini cu adevărat 3 dorințe, ce v-ați dori?
Câte strofe are poezia "Iarna" de Nicolae Labiș?
Vreau parerea voastra. Cunoasteti pe cineva cu care aveti o chimie si simtit ca este ceva WOW acolo. Apoi aflati ce job are. Conteaza job- ul pentru relatia voastra? Fugiti sau stai? Intrebare pentru ...? (mai mult)
În caz de razboi toti barbatii sunt obligați sa se înroleze iar dacă refuza risca închisoare pana la 7 ani dar pe timpul războiului se instaurează legea martiala, credeți ca în acea perioada ...? (mai mult)
Artele martiale te pot ajuta sa fii mai impunător peste tot?
Cum pot găsi o persoana pe internet doar avand o poza de aici și neștiind cum îl cheama?
Buna ziua, am 1500 lei in cont pe winner si cand am vrut sa retrag, mi- au cerut poza cu cardul cu care am depus, tin sa menționez ca e cardul unui prieten, acum aștept sa se proceseze, oare e ceva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Isabella883 întreabă:
ZokoZEW întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?