| Seby80 a întrebat:

Care soft este mai bun, Windows sau Mac? Vreau raspuns sincer, ca as vrea sa imi iau un Apple si nu stiu daca softul e asa calumea...

Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

Pentru un Apple, categoric MAC OS-X (in functie de performantele calculatorului poti instala Tiger, Snow Leopard, Lion etc. - sunt versiuni de MAC OS la fel cum Win a scos XP, Vista, 7). Sistemul de operare MAC este conceput special pentru calculatoarele Apple, si exploateaza resursele sistemului pentru cea mai buna performanta. Poti instala MAC OS-X pe un PC, dupa cum poti instala Windows pe un Apple, e ca si cum ai sparge nuci cu microscopul, iti faci treaba dar nu folosesti unealta la intreaga capacitate. In concluzie, daca iti iei un Apple, fie laptop (Macbook) sau desktop (I-MAC), foloseste sistemul de operare Macintosh (MAC OS-X), desi cred ca va fi deja instalat. Succes si te invidiez pentru calculator!

3 răspunsuri:
| Mitza112 a răspuns:

Windows!

| introduaicinumele a răspuns:

Daca te referi la PC Windowsul e mai bun, dar Mac-ul e mai securizat si nu ai virusi. Daca te referi la telefoane (telefon cu Windows si iPhone cu iOS, la telefoane nu se numesce Mac si iOS dar nu stiu la ce te referi tu).
Asa, pentru PC Windowsul as prefer. Nu am avut nici o data Apple (Macbook laptop cu Mac si Pc-ul cu Mac nu stiu exact cum se numescte).
Dar e alegerea ta!