Mai experu din copaci. Eu am avg de mai bine de un an si nu am nici o problema cu pc-ul daca tu nu esti in stare nu mai da vestea si altora.
Eu folosesc AVG Anti-Virus Free Edition 2012 si nu am nicio problema cu el, e chiar foarte bun; l-am luat chiar de pe site-ul lor. dar daca totusi nu vrei AVG incearca Avast! Home Antivirus.
Google-norton eraser power-incarca-l-dai run-iti curata pc de virusi, apoi instaleaza norton 2011
AVIRA si este free cu update la zi, combina-l cu zone alarm la firewall si obtii un calculator inpenetrabil ( doar din prostie al poti distruge ) singur sa dai accept la atentionarile lor.Succes
Cel mai bun! : http://soft-y.eu/eset-nod32-anti-virus-4-0-468-0 (eu il am si nu consuma resurse aproape de loc si e perfect)
Îti recomand să încerci cu 3 programe gratuite: antivirusul avast! 7 free (Avira 2012 free ori AVG 2012 free), Malwarebytes’ Anti-Malware şi un firewall dintre ZoneAlarm ori Comodo Firewall. Împreună sunt la fel de bune ca un program antivirus cu licenţă şi n-ai treabă cu activarea. Pe toate le poţi descarca de pe site-urile oficiale. Succes şi numai bine!
Antivirusu pe care il am eu de 2 ani este ESET SMART SECURITY SI TUNEUP UTILITATES