| LisaJulie a întrebat:

Care sunt cele mai ieftine țări unde poți începe o noua viață?

40 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns (pentru TimberWolf):

" Lupică27: Vocatiile noastre sunt asemanatoare "

ai o părerea prea bună despre tine

| ReddY25 a răspuns:

Madagascarlaughing

| TimberWolf a răspuns (pentru sierra1):

Vai, ma simt flatulat, esti o draguta!

"Lupică27: Vai, ma simt flatulat"

las-o mai ușor cu fasolea

| TimberWolf a răspuns (pentru sierra1):

Ai terminat treburile casnice de stai de vorba cu mine? pai daca te iau cu mine in Burundi trebuie sa fi la linie!
Crezi ca te iau pe ochi frumosi?

| FreddieM a răspuns:

Coreea de Nord
Cheers

" Lupică27:... sa fi la linie!"

mai pune un "i" mami, măcar să dai impresia de om citit

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Sunt ceva insule in ocean, am uitat numele, dar le pot cauta pe harta, is oameni acolo, putini, acolo cred ca ar fi cel mai ieftin si viata noua laughing
Oriunde ai fi trebuie sa muncesti, sa ai unde sta si ce minca, asta sa supravietuisti ca specie.
Daca vrei si confort, atunci trebuie sa muncesti ceva mai mult.

Tari ieftine, nu-i nici una ieftina, pentru ca produsele, serviciile is fctie de acea tara, asa si salariu.
Is ieftine produsele si serviciile, atunci si salariile is mici si f mici.
Mergi undeva unde ai astea scumpe, ai si salariu mai mare.

Asa ca oriunde ai merge, ar fi cam la fel. Asta daca sa zic ai ceva bani sati ajunga citiva zeci de ani, atunci da, cauti o tara unde produsele si serviciile is ieftine.

Vad pe aici vorbesc oamenii de saorma de mincare de bautura. Uite zic si eu la Sam's un hot dog cu suc costa 1.5 dolari, iar suc bei cit vrei, poti sa stai toata ziua si bei intruna laughing
Sau, 2 felii de pizza si suc costa 2.5 dolari, la fel suc iti pui singur, bei cit vrei.
Un Sunday, de care doresti, berry, ciocoalata, sau de care o mai avea aia, costa 1.5 dolari ditai paharu laughing
Toate astea in America laughing unde daca mergi cateva sute de metri mai departe de Sam's, toate astea costa undeva la 10-15 sau 20 dolari.

Asta sa iti faci idee, si in tarile scumpe gasesti produse, servicii ieftine.

Bine nu orice, nu toate categoriile, dar astea ce tin de supravietuire cam asa se gasesc.
Te-ai plictisit de RO si vrei pe altundeva, sau nu mai faci fata acolo si vrei sa o iei de la capat altundeva?

Ori te-ai saturat de sistemul ala si la fel, cauti ceva mai diferit sau linistit?
Tara mai ieftina, tine si de tine, ce pretentii ai, ce vrei sa ai acolo, ce sa faci acolo si asa mai departe.

Vad unu zice Mexic, Columbia laughingaia fug de la ei din tara si tu sa mergi la ei, stiu si eu, sigur tarile alea nu-s pentru tine laughing

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Eu am zis daca aveai bani din afara, aici traiai brici, mai bine ca acolo de unde aveai banii, la asta ma refer.
Acum nu prea mai e asa.

Întrebări similare