Uite aici multe metode: http://bit.ly/2qge7Wx.
O metoda pe care nu am vazut-o acolo e cu Teamspeak. Din cate am vazut la unii, e posibil ca pe tin sa te contacteze cineva pentru a-ti oferi bani reali pentru un item de-al tau. Ca sa discutati mai usor, te invita sa vorbiti pe Teamspeak (daca nu ai, nu o sa mearga). Si cand intri pe camera lui de Teamspeak (sau server, nu stiu sigur cum se numeste) te va pune sa instalezi ceva (automat, nu iti spune persoana respsectiva sa instalezi ceva) care este un hack. Daca il instalezi, te va scoate de pe Steam si iti va cere sa te reloghezi. Tu vei baga ID-ul si parola (pe care acum cel ce te-a contactat le are fiindca ce ai primit tu e un keylogger cu ceva imbunatatiri) si iti va cere si codul de la Steam Guard. Tot asa, daca il bagi, repsectiva persoana iti va avea codul si se va putea loga fiindca acel cod nu se schimba cand e folosit, ci la un interval de timp. Si, dupa asta, iti va cere si inca un cod de pe telefon (ceva anormal fata de ce se intampla de obicei). Daca bagi acel cod probabil ca iti va muta contul de Steam pe un ID de mail al repsectivului si gata, nu vei mai avea contul.