anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt vedetele care concureaza in sezonul 9 la dansez pentru tine?

15 răspunsuri:
| MM a răspuns:

Tania Budi, Monica Columbeanu, Alina (RedBlonde), Liviu Varciu, Kamara ( Alb Negru), Jean de la Craiova, Andreea Mantea, Radu Valcan.

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Eu
Psyhoyounger
Mumoasa
Brigela
silvia.I-die-with-you.esti..un_._mareeee.fraier.baaaaa.xD
monyk16
nony

laughing

asteau my-au trecut`n capbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Am citit niste articole in care Monica Columbeanu, Liviu Varciu, Kamara, Jean de la Craiova, Tania Budi, Radu Vulcan, Andreea Mantea erau unii dintre participianti, insa mai lipseste cineva. O sa fie ori ALina ori MAdalina de la RedBlonde, una dintre ele nu mai stiu sigur ca am citi acum o luna.

Pa-pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andreea Mantea Monica Columbeanu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Monica columbeanu, kamara, liviu varciu, andreea mantea, alina(redblond)jean de la craiova, tania budi, radu valcan,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nustiu care sunt, da am si eu o intrebare.Care sunt vedetele care concureaza in sezonul al 9? va rog raspuns rgent

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sper ca in sezonul 9 la dansez pentru tine sa mai fie stilul michael jackson si multe alte stiluri noi de dans

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau sa fie vedete ca andreea antonescu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In sezonul 10? cand putem afla? stie cinevaaa?
happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sezonu' nou apare in martie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt fan dansez pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Diana Dumitrescu, Iuliana Luciu, Anamaria Ferentz, Andreea Spataru, Dragos Bucurenci, Catalin Morosanu, Catalin Botezatu, Doru Todorut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Diana dumitrescu, muresanu, catalin botezatu,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Catalin botezatu, catalin muresanu, ana maria ferentz, andreea spatar, diana dumitrescu, iuliana luciu, doru tudorut si dragos bucurenci acestea sunt vedetele din sezonul 9 dansez pentru tine draga mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Catalin botezatu, ana maria ferenz, iulia luciu, catalin moresanu, diana dumitrescu