anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care vi se pare cel mai bun parfum pentru barbati?

8 răspunsuri:
| papusikatha a răspuns:

Sotul meu foloseste Million de la Paco Rabanne, un parfum care ma atrage ca femeie, sau mai sunt cele de la Antonio Banderas care miros extrem de bine toate. Dar sa stii ca parfumurile nu miros la fel pe toata lumea, fiecare are un ph diverit.

| MicutsaBăă a răspuns:

Giorgio Armani love struck. Părerea mea ^^.

| RyGoLeTa a răspuns:

Denim si Street8, pe mine ma atrag foarte mult{sunt fata} si miros foarte frumos ti le recomand, ai grija sa nu iei la set, spray-ul sa-l iei la bucata. Sper ca te-am ajutat! Multa sanatate cai mai buna decat toate!winking

| LionelJosh a răspuns:

Paco Rabanne - 1 Million
Jean Paul Gaultier – Le Male
Terre d'Hermes
-astea sunt cele mai tariwinking

| Frumusica69 a răspuns:

Sotul meu foloseste gentleman de la givenchy. Eu il ador pentru ca nu suport parfumurile dulci, cu miros dulce. Cand ii fac cadou il comand de pe acest site https://kupoane.ro/store/notino/ pentru ca ofera ocazional cod transport gratuit notino la toate produsele.

| Minnie_8038 a răspuns:

Paco Rabanne - Black X
love struck

Acum depinde si de pretul in care doresti sa te incadrezi.

| tootoo a răspuns:

Depinde si de suma pe care o ai la dispozitie.
Eu una i-am luat prietenului Black Suede Touch(Avon)[am dat in jur de 70 ron cu tot cu gel de dus si deodorant roll on] si este parfumul lui preferat. Si al meuhappy
Daca iti permiti ceva mai mult, inca un parfum care mie imi place e Aqua di Gio(Armani) doar ca este ceva mai scump. undeva pe la 230 Ron sticluta de 50 ml

| kups a răspuns:

Daca vrei un parfun acceptabil la bani si bun ia-ti Demarco e un parfum foarte bun si persista si costa intre 50-70 roni cine stie cunoaste sper ca ti-am fost de folos!

Întrebări similare